0

Hankook Winter i*cept X RW10 275/40 R21 107T XL

Код товару: 364563

Наявність: на складі 4 шт.

11 093 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Hankook
Модель :Winter I*Cept X RW10
Ширина :275
Профіль :40
Діаметр :21
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :107 (975 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Посилення :XL
Країна виробник :Корея
Рік виготовлення шин :2023

Winter I*Cept X RW10

Опис шини Hankook RW10 Winter i * cept X


Зимова шина Hankook RW10 Winter i * cept X встановлюється в кроссоверах і позашляховиках. Адаптована до використання на засніжених і зледенілих дорогах, демонструючи на них без шипів швидкі і точні реакції на дії водія, малий рівень шумів і вібрацій, а також зносостійкість.

Висока ефективність забезпечується, як всім спрямованим дизайном біговій частини протектора, так і його дрібними деталями. Однією з них ступінчастий профіль дна канавок між блоками центральній частині і плечових зон. Утворені ними гострокутні межі підсилюють зчеплення на снігу, підвищуючи курсову стійкість. Розташоване посередині ребро має стріловидну форму, що утворить дуже довгі і нахилені під великим кутом кромки. Вони також перешкоджають бічним ковзань при прямолінійній русі на високій швидкості. Крім цього в центральній частині містяться довгі похилі дренажні канавки. Ці елементи ефективно перешкоджають акваплануванню і слешпленнінгу.

Дана модель стала однією з перших в лінійці південнокорейського бренду, де була застосована технологія Grip Claw. Вона являє собою загострені в трьох проекціях кромки блоків. Ці елементи підвищують ефективність роботи прорізаних в них 3D-ламелей, збільшуючи площу контакту з зледенілій і засніженій поверхнею, причому, як в поздовжньому, так і поперечному напрямку. В результаті шина демонструє більше точності і швидкості в управлінні, посилює тягове зусилля при прискоренні.

Ще одним нововведенням стали спеціальні отвори в біговій частини протектора Spuit. По суті, це мікро-насоси, які при контакті з дорожньою поверхнею захоплюють і утримують вологу. Підсушене таким чином пляма контакту забезпечує краще зчеплення, особливо на мокрому і зледенілому покритті.

Основні особливості Hankook RW10 Winter i * cept X

- ступінчастий профіль дна дренажних канавок покращує зчеплення на засніженому покритті;
- технологія Grip Claw підвищує ефективність роботи тривимірних ламелей, посилюючи зчіпні властивості на мокрому і зледенілому покритті;
- стреловидное ребро посередині з довгими нахиленими гранями підвищує курсову стійкість і оперативність управління;
- спеціальні отвори Spuit, підсушують пляма контакту, покращують зчеплення на мокрій і зледенілому покритті.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі