0

Michelin Pilot Sport 4 SUV 275/40 R21 107Y XL

Код товару: 356931

Наявність: на складі 12 шт.

10 389 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Michelin
Модель :Pilot Sport 4 SUV
Ширина :275
Профіль :40
Діаметр :21
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :Y (300 км / год)
Індекс навантаження (кг) :107 (975 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Посилення :XL
Країна виробник :Угорщина
Рік виготовлення шин :2024

Pilot Sport 4 SUV

Опис шини Michelin Pilot Sport PS4 SUV


Літня шина Michelin Pilot Sport PS4 SUV призначена для найбільш динамічних версій кросоверів і позашляховиків. Конструктивно являє собою спеціальну версію однойменної "легковий" моделі, адаптованої до великій вазі і високому центру ваги повнопривідних автомобілів.

Точність в управлінні

Більшість технологічних рішень, використаних в даній моделі, раніше застосовувалися в однойменній шині для легкових автомобілів, де вони зарекомендували себе з найкращої сторони. Однією з них є технологія Dynamic Response, яка надає процесу управління швидкість і точність. Вона передбачає додавання поверх каркаса додаткового корду з нейлонових і арамідних волокон. Така гібридна конструкція, володіючи малою вагою і високою жорсткістю, служить, свого роду, "підкладкою" для бігової частини протектора, обмежуючи рухливість контактують з дорожньою поверхнею елементів. В результаті при маневруванні додається швидкість і точність, а при прямолінійній русі - курсова стійкість.

Стабільність зчіпних властивостей

В бічній проекції бігова частина протектора відрізняється змінною кривизною. Це збільшує розміри плями контакту і додатково підвищує стабільність його форм і розмірів під впливом різноспрямованих сил прискорення. В результаті покращується надійність зчіпних властивостей незалежно від дорожніх умов і режиму руху, зменшується нерівномірність зносу біговій частини протектора.

Спеціальна гумова суміш

Бігова частина протектора виготовлена з гумової суміші, спеціально розробленою для даної моделі. Вона відрізняється унікальним складом, в який входить гідрофобний діоксид кремнію, який істотно посилює зчіпні властивості на мокрому покритті. У свою чергу, функціональні еластомери, впливаючи на компаунд на молекулярному рівні, адаптують шину до різних режимів руху, покращуючи зчеплення, знижуючи опір коченню і нагрів.

Малий ризик аквапланування на будь-якій швидкості

Бігова частина протектора має розвинену і різноманітною за складом дренажною системою. З внутрішньої сторони поздовжні канавки збільшені в розмірах, що додатково зменшує ризик аквапланування при прямолінійній русі. Аналогічні елементи із зовнішнього боку за рахунок свого розташування крім цього додатково підсилюють поперечну стійкість при маневруванні на мокрому покритті.

Основні особливості Michelin Pilot Sport PS4 SUV

- точність в управлінні і стійкість на високій швидкості завдяки Брекер з "гібридним" кордом з нейлонових і арамідних волокон;
- стабільність в будь-яких умовах за рахунок оптимізованої форми біговій частини протектора;
- спеціальна гумова суміш, яка покращує зчеплення на мокрому покритті, що підвищує стабільність при маневруванні і поздовжніх прискорень, що знижує знос;
- виняткова стійкість до аквапланування за рахунок розмаїтості і великої кількості дренажних канавок.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі