0

Continental ContiCrossContact LX Sport 275/40 R21 107H XL FR

Код товару: 293579

Наявність: на складі 4 шт.

11 879 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Continental
Модель :ContiCrossContact LX Sport
Ширина :275
Профіль :40
Діаметр :21
Сезон :всесезонна
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :107 (975 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Посилення :XL
Країна виробник :Чеська Республіка
Рік виготовлення шин :2019

ContiCrossContact LX Sport

Опис шини Continental ContiCrossContact LX Sport


Три букви в назві літньої шини для кросоверів Continental ContiCrossContact LX Sport MGT означають те, що ця модель призначена для автомобілів Maserati. Від звичайної версії вона відрізняється деякими конструктивними змінами, пристосовують шину до певних особливостей машин цієї італійської марки.

Типорозміри

Розмірний ряд даної моделі підібраний з урахуванням особливостей комплектацій автомобілів Maserati. Один типорозмір призначений для коліс з посадковим діаметром 18, а ще два - для 20-дюймових колісних дисків. Усі пропоновані варіанти мають відповідний динамічними характеристиками автомобілів італійської марки індекс швидкості W.

Захист обода

Ще однією відмінністю цієї шини від звичайних версій даної моделі є наявність захисту обода. У його конструкції є порожнина, всередині якої знаходиться спеціальний кульковий наповнювач. Він забезпечує більш щільну і надійну фіксацію покришки на колісному диску. Крім захисту від пошкоджень дане рішення помітно поліпшує керованість, а також надає реакцій шини на повороти керма ще більшу швидкість і точність.

Поліпшені характеристики в складних умовах

Найбільша перевага перед основними конкурентами ця шина демонструє в складних дорожніх умовах, забезпечуючи надійне зчеплення. У чималому ступені дана особливість забезпечується за рахунок дизайну плечових зон протектора. Кожна з них містить безліч дуже широких блоків, які стійкі до деформуючого впливу в поперечному напрямку. Це помітно знижує ризик виникнення ковзання, як при гальмуванні, початку руху, наборі швидкості, так і при здійсненні різких маневрів. Крім того, безпосередньо під протектором є дуже жорстка «підкладка» у вигляді посиленого додатковим кордом брекера. Він додатково посилює всі вище перераховані властивості, надаючи при цьому процесу управління ще більше комфорту.

Мінімальний ризик аквапланування

Дана модель «спливає» над мокрою дорогою на швидкостях, вищих, ніж у значної частини конкурентів. Для запобігання аквапланування розробники німецького концерну використовували цілий комплекс технічних рішень, які торкнулися, перш за все, дизайну протектора. Він містить дуже ємні поздовжні дренажні канавки. Їх ефективність додатково поліпшена численними поперечними каналами, які виводять воду назовні протектора. Крім того, він містить велику кількість ламелей. Крім утворення додаткових зчіпних крайок ці елементи направляють воду до дренажним канавкам, підсушуючи тим самим пляму контакту.

Акустичний комфорт

Ще одним приводом придбати саме цю шину є демонстрований нею акустичний комфорт. Низький рівень шумів забезпечується різними технічними рішеннями, які, на перший погляд, можуть здатися незначним, але в дійсності володіють високою ефективністю. Як приклад варто навести додаткове поздовжнє ребро з зовнішньої сторони протектора. Воно перешкоджає поширенню шумів, що генеруються блоками центру протектора.

Основні особливості шини Continental ContiCrossContact LX Sport MGT

- розмірний ряд, підібраний з урахуванням особливостей первинної комплектації автомобілів Mazerati;
- спеціальний наповнювач в обід підвищує щільність фіксації шини на колісному диску, забезпечуючи додатковий захист від пошкоджень і покращуючи керованість.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі