0

Dunlop SP Sport MAXX 275/40 R21 107Y XL RO1

Код товару: 327994

Наявність: немає на складі

7 347 грн


сума: грн.
Виробник :Dunlop
Модель :SP Sport MAXX
Ширина :275
Профіль :40
Діаметр :21
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :Y (300 км / год)
Індекс навантаження (кг) :107 (975 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Омологація :RO1
Посилення :XL
Країна виробник :Німеччина
Рік виготовлення шин :2020

SP Sport MAXX

Опис шини Dunlop SP Sport MAXX


Шина Dunlop SP Sport MAXX відрізняється своїми чудовими експлуатаційними характеристиками. Дана шина призначена для використання на спортивних автомобілях максимальної комфортності. При проектуванні даної моделі застосовувалися розробки, які використовуються при виготовленні спеціалізованих спортивних шин.

Особливістю шини є використання кевларового волокна, розташованого в зоні посадки шини на диск. Дане рішення дозволило підвищити жорсткість боковини, стійкість до розриву, натягу і нагріванню, гарантуючи відмінний контроль управління при проходженні поворотів, швидкий зворотний звязок і відмінну чіткість управління.

Гумова суміш в своєму складі містить матеріали, наповнені наночастинками. Нанотехнології, що застосовуються в шині, дозволили істотно підвищити показники по гальмуванню на мокрому і сухому дорожньому покритті, збільшити еластичність і зносостійкість. Також при розробці шини використовувалася фірмова технологія «MRT» має більш жорстку структуру. Використання даної технології допомогло розподілити оптимально навантаження в контактній зоні, а форма шини, при переміщенні центру ваги, змінюється більш плавно, що підвищило керованість.

Літня шина Dunlop Sp Sport Maxx володіє асиметричним протектором, який надає їй підвищену опір акваплануванню. Ребро, розташоване в центрі протектора, відповідає за чіткість управлінні. Масивні плечові блоки забезпечують впевнене управління при проходженні поворотів. Шина стане прекрасним доповненням до будь-якого спортивного автомобіля і дозволить отримати справжнє задоволення від керування.

Основні особливості шини Dunlop Sp Sport Maxx

- мульти-радісний, направлений малюнок протектора у поєднанні з гідро-канавками подвійного типу, ефективно видаляють воду з протектора. Для підвищення зчеплення додана центральна доріжка, що підвищує точність управління;

- відмінна курсова стабільність досягнута за рахунок гібридного безфланцевого каркаса, який забезпечує максимальну щільність прилягання, а також оптимальне пляма контакту, не залежно від дорожнього полотна;

- 5-блочне розташування дизайну протектора з спрямованою зміною блоків при обертанні - вони під час водіння створюють баланс комфорту й безшумної їзди.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі