0

Yokohama W.Drive V905 275/40 R21 107W XL

Код товару: 351629

Наявність: на складі 4 шт.

10 113 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Yokohama
Модель :W.Drive V905
Ширина :275
Профіль :40
Діаметр :21
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :З (270 км / год)
Індекс навантаження (кг) :107 (975 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Японія
Рік виготовлення шин :2021

W.Drive V905

Опис шини Yokohama W.Drive V905


Зимова шина Yokohama W.Drive V905, як і її попередниця, модель з індексом 902B, позбавлена шипів, що не заважає їй демонструвати надійне зчеплення на будь-яких зимових дорогах . Однак новинка відрізняється куди кращими технічними характеристиками, що обумовлено використанням в її конструкції новітніх технологічних розробок і матеріалів.

Покращена гумова суміш

Використовувана при виготовленні протектора гумова суміш помітно відрізняється від компаунда, що застосовувався в попередній моделі . Найбільш суттєвою зміною є збільшення частки змісту силики. Крім того, в складі зявилися полімери нового покоління, які крім однорідності гумової суміші додали їй підвищену міцність на розрив. В результаті протектор шини став куди краще чіплятися за дорожню поверхню при дуже низьких температурах. Крім того, підвищилася його стійкість до високотемпературного впливу, що позитивно позначилося на довговічності шини.

Збільшена кількість ламелей

У порівнянні з попередницею дана шина має збільшеною кількістю крайок зчеплення. Переважна їх частина утворюється ламелями, які розташовуються на ще меншому, ніж раніше відстані. Цього вдалося домогтися за рахунок зміни форми стінок ламелей на пірамідальну. При контакті ламелі з дорогою вона обмежує рухливість блоків, ніж підвищується його жорсткість.

Високопродуктивна дренажна система

Ще однією відмінністю від попередньої моделі є дизайн дренажної системи. Більшість канавок стали довшими і обємніше. При цьому багато хто з них розташовуються під значним кутом і спрямовані проти руху. Все це дозволяє протектору дуже ефективно боротися, як з акваплануванням, так і слешпленнінгом.

Основні особливості Yokohama W.Drive V905

- поліпшена гумова суміш, еластична при сильних морозах і стійка до високотемпературного впливу при відлизі;
- збільшена кількість 3D-ламелей зі стінками пірамідальної форми покращують зчеплення на льоду;
- високопродуктивна дренажна система з подовженими канавками збільшеного обсягу дозволяє протектору ефективно боротися з акваплануванням і слешпленнінгом;
- тривалий термін служби, завдяки стійкості до нерівномірного і абразивного зносу.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі