0

Continental PremiumContact 6 275/40 R21 107Y XL SSR *

Код товару: 357180

Наявність: на складі 4 шт.

10 336 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Continental
Модель :PremiumContact 6
Ширина :275
Профіль :40
Діаметр :21
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :Y (300 км / год)
Індекс навантаження (кг) :107 (975 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Омологація :*
RunFlat :RunFlat
Посилення :XL
Країна виробник :США
Рік виготовлення шин :

PremiumContact 6

Опис шини Continental ContiPremiumContact 6


Літня шина Continental ContiPremiumContact 6 зявилася пізніше інших моделей німецького концерну з тією ж цифрою в назві. Затримка обумовлена становищем цієї покришки в «легковий» лінійці, де вона займає позицію флагмана. Вона підтверджується використанням в її конструкції всіх найбільш ефективних технологій і матеріалів, запозичених, в тому числі і у шин SportContact.

Новий компаунд

Одним з таких запозичень стала новітня ітерація гумової суміші Black Chilli. Від себе самої зразка дворічної давності вона відрізняється посиленою здатністю облягати протектором дрібні нерівності дорожнього покриття. Це дозволило помітно поліпшити ефективність роботи шини, перш за все, в дощових умовах. Німецький виробник заявляє про 14-відсоткове зменшення протяжності гальмівного шляху на мокрому покритті. При цьому здатність використовувати коливання шини при різних режимах руху була збережена в повному обсязі. Як і раніше, протектор змінює температурний режим в залежності від дорожніх умов, нагріваючись при наборі швидкості і гальмуванні, або охолоджуючись при рівномірній їзді. В останньому випадку зменшується витрата палива і збільшується термін служби шини. Всі ці зміни забезпечуються за рахунок використання полімерів з різною довжиною молекулярних ланцюжків. При гальмуванні активуються найбільш короткі, а при рівномірному русі без зміни швидкості - навпаки, з найдовшими.

Протекторний малюнок Force Vectoring

Використана в моделі попереднього покоління технологія «макро-блоків» в цій шині отримала подальший розвиток. Обєднані жорсткі перемичками елементи в плечовій зоні з зовнішньої сторони протектора доповнені кількома поздовжніми ребрами в центральній частині. Це істотно підвищило швидкість передачі поперечних сил прискорення, що поліпшило кілька експлуатаційних властивостей. У шини зявилася ще більш виражена зворотний звязок, що спрощує і полегшує процес управління, особливо в складних умовах. Крім того, покращилася курсова стійкість і швидкість, точність реакції шини на дії водія.

Посилений брекер

Ще одним нововведенням стала посилена конструкція брекера. У ньому зявився додатковий корд. Він являє собою сітку з ниток арамида і нейлону, що закриває всю поверхню під протектором. Фізичні властивості матеріалу, який отримав назву Aralon 350, забезпечують додаткову стійкість шини до безперервної деформації, що надає її поведінки стабільності і надійності, особливо при русі на високій швидкості.

Ще більше стійкості до аквапланування

У порівнянні з шиною попереднього покоління у цій моделі дренажна система містить менше елементів. Але при цьому канавки мають значно більшу місткість. Це дозволило протектору ще краще чинити опір акваплануванню. Крім того, деякі дренажні канавки отримали додаткову функціональність. Зокрема, ті з них, які розташовуються уздовж ребер в центральній частині, мають напівкруглу форму дна. Це рішення дозволило підвищити курсову стійкість і оперативність управління.

Основні особливості шини Continental ContiPremiumContact 6

- нова версія компаунда Black Chilli покращує зчіпні властивості, особливо на мокрому покритті;
- доповнені жорсткими поздовжніми ребрами в центрі «макро-блоки» у зовнішній плечовій зоні підвищують стійкість при маневруванні;
- посилена конструкція брекера спрощує і полегшує процес управління, завдяки прозорій зворотного звязку і швидшим і точнішим реакцій шини на повороти керма.


Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі