0

Ovation VI-388 295/35 R21 107Y XL

Код товару: 375296

Наявність: немає на складі

4 344 грн


сума: грн.
Виробник :Ovation
Модель :VI-388
Ширина :295
Профіль :35
Діаметр :21
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :Y (300 км / год)
Індекс навантаження (кг) :107 (975 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :

VI-388

Опис шини Ovation VI-388


Шина Ovation VI-388 - річна, легкова модель. Дана шина розроблялася з урахуванням можливих нюансів, які зможуть зявитися при річній експлуатації. Відмінною особливістю даної моделі є незвичайний малюнок протектора, що складається з великої кількості різних елементів.

Чотири широких водовідвідних каналу забезпечують ефективний вихід із зони контакту води, зводячи ефект аквапланування до мінімуму, що дозволяє водієві навіть на підвищених швидкостях відчувати себе впевнено і безпечно. Великі блоки в плечовій зоні відмінно захищають шину Ovation VI-388 від різних зовнішніх пошкоджень і збільшують стійкість при проходженні поворотів. Величезна кількість ламелей різноманітної форми забезпечує прекрасне зчеплення з вологим дорожнім покриттям і знижує звуковий ефект при їзді.

Спеціально розроблений протектор має унікальну структуру зменшує опір коченню, що забезпечує більш економічну їзду. Унікальні добавки в суміш збільшили зносостійкість і забезпечили максимальне зчеплення з мокрим дорожнім покриттям. Придбавши цю шину, водій буде себе безпечно почувати при будь-яких погодних умовах. Шина відповідає всім світовим стандартам і при цьому має доступну вартість.

Основні особливості Ovation VI-388

- Унікальний малюнок протектора забезпечує підвищену стійкість і керованість;
- Добавки кремнію в гумову суміш дозволили підвищити зносостійкість;
- Спеціальний нейлоновий корд, який використовується при виготовленні каркаса, забезпечив підвищену надійність і опірність підвищених навантажень;
- Велика кількість ламелей різної глибини і форми забезпечують мінімальний шумовий ефект при русі і підвищене зчеплення при вологому дорожньому покритті.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі