0

Michelin Latitude X-Ice North Xin2+ 295/35 R21 107T XL FSL (шип)

Код товару: 354194

Наявність: на складі 8 шт.

9 515 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Michelin
Модель :Latitude X-Ice North Xin2+
Ширина :295
Профіль :35
Діаметр :21
Сезон :зимова
Шиповка :шип
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :107 (975 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Посилення :XL
Країна виробник :Угорщина
Рік виготовлення шин :2022

Latitude X-Ice North Xin2+

Опис шини Michelin Latitude X-Ice North Xin2 +


Зимова шина для позашляховиків і кросоверів Michelin Latitude X-Ice Xi2 + була розроблена на основі однойменної моделі. По суті, це її модернізована версія, що відрізняється від «оригіналу» поруч конструктивних особливостей. Більшість змін, в тій чи іншій мірі, були спрямовані на поліпшення зчеплення на слизьких від води, снігу і льоду дорогах, а також на поліпшення паливної економічності і тривалості терміну служби. Саме за цими експлуатаційними характеристиками дана модель помітно перевершує свою попередницю, а також більшість своїх прямих конкурентів.

Оптимізована гумова суміш Flex Ice

Незважаючи на відсутність шипів, дана модель характеризується дуже високою продуктивністю саме на зледенілих і засніжених покриттях. Для цього французькими шинниками було використано відразу кілька передових технологій.

Перш за все, це оптимізована для експлуатації в зимових умовах гумова суміш, яка в даній версії називається Flex Ice. Більше половини її складу представлено кремнийсодержащими сполуками. Їх особливість полягає в тому, що вони при низьких температурах забезпечують протектору відмінну еластичність, що додає йому підвищене зчеплення в умовах холодної погоди. Крім того, не можна не відзначити наявність в складі спеціальних полімерів. Їх функціонал не менш важливий, оскільки завдяки цим компонентам забезпечується однорідність гумової суміші і разом з цим - стабільність зчіпних властивостей. Крім того, полімери поліпшують стійкість гумової суміші до високотемпературного впливу, що дозволяє без побоювання за цілісність протектора використовувати шини при температурах вище 0 градусів за Цельсієм. У звязку з цим не можна не відзначити значну ширину протектора. За рахунок великої площі плями контакту ця шина демонструє хороше зчеплення на сухих асфальтованих дорогах, а також відмінну стійкість при маневруванні і в поворотах.

Відмінні тягові характеристики на будь-яких зимових дорогах

Відсутність шипів не заважає даної моделі бути чіпкою і стійкою на слизьких від льоду і укоченого снігу дорогах. В основному це заслуга декількох тисяч ламелей, які маркетологи французького виробника назвали Z-Cross. Це обумовлено тривимірної конструкцією їх стінок. З її допомогою ламелі при контакті з поверхнею дороги фіксуються у відкритому положенні. Оскільки всі утворені ними зчіпні кромки розташовуються під прямим або невеликими кутами щодо напрямку руху, то найбільшою ефективністю вони відрізняються при прискореннях і гальмуваннях. В таких режимах руху зчеплення відрізняється стабільністю і надійністю в чому завдяки тому, що численні нерівності на стінках ламелей при їх відкритті обмежують рухливість блоків, підвищуючи тим самим їх жорсткість.

Ще одним фактором, що обумовлює надійне і впевнену поведінку на льоду, є спеціальні мікропомпи. Вони розташовуються по краях блоків плечових зон. Їх функціональне призначення полягає в підсушуванні тієї частини дорожньої поверхні, з яким контактує протектор. Дане рішення помітно підвищує зчеплення шини на льоду.

Довговічність і комфорт

Крім зчіпних властивостей на зимових дорогах особливу увагу при створенні було приділено забезпеченню підвищеного рівня комфортності при русі. Для цих цілей була застосована технологія Comfort Control. Її суть полягає у використанні при створенні протекторного малюнка тривимірного компютеризованого моделювання. Завдяки йому вдалося підібрати таке поєднання розташування, форм і розмірів протекторних елементів, при якому ними генерується мінімум шумів і вібрацій. Другим компонентом технології Comfort Control є висока точність і якість виготовлення. Крім підвищення рівня акустичного комфорту це помітно покращує тривалість терміну служби шини.

Основні особливості шини Michelin Latitude X-Ice Xi2 +

- вдосконалений компаунд Flex Ice забезпечує протектору еластичність при низьких температурах і цілісність при експлуатації у час відлиг і русі на великій швидкості, знижуючи рівень нагріву;
- відмінна ефективність при прискоренні і гальмуванні на будь-яких слизьких покриттях, завдяки кільком тисячам поперечно розташованим ламелям;
- відмінна керованість на асфальті забезпечується за рахунок тривимірної конструкції стінок ламелей, що обмежують рухливість протекторних блоків;
- поліпшені зчіпні властивості на льоду завдяки спеціальним мікронасоси, розташованим по краях блоків плечових зон;
- технологія Comfort Control, що включає в себе компютеризоване тривимірне моделювання і високу точність, а також якість при виготовленні, забезпечує високий рівень аку стіческого комфорту з мінімізованих рівнем шумів і вібрацій.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі