0

Triangle PL02 295/35 R21 107V XL

Код товару: 395298

Наявність: на складі 4 шт.

5 120 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Triangle
Модель :PL02
Ширина :295
Профіль :35
Діаметр :21
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :107 (975 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Посилення :XL
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :2023

PL02

Опис шини Triangle PL02


Зимова шина Triangle PL02 призначена для легкових автомобілів різного класу. Маркування містить досить високий для даного сегмента індекс швидкості - H і V у більшості типорозмірів. Будучи ні шиповану, відрізняється поліпшеними зчіпними властивостями на льоду. З інших найбільш сильних сторін цієї моделі варто відзначити високий рівень акустичного комфорту, надійність і тривалий термін служби.

Висока щільність ламелізаціі

Відмінною особливістю шини є дуже висока щільність нарізки ламелями. Азіатським шинникам вдалося розмістити на біговій частини протектора кілька тисяч вузьких прорізів. Кожна з них має хвилеподібну форму, що обмежує поперечну рухливість блоків. Дане рішення дозволило не тільки посилити зчеплення на битій снігу і льоду, а й надати йому кращу стабільність.

Канавкі- «блискавки»

В центральній частині асиметричного протектора містяться дренажні канавки у формі блискавки. Ці елементи крім відводу води і її суміші зі снігом і брудом від плями контакту істотно поліпшують курсову стійкість при русі по неочищеним дорогах.

Трапецієподібні плечові блоки

Обидві плечові зони протектора складені з широких блоків. У бічній проекції вони мають розширюється до основи трапецієподібну форму. Вона сприяє кращій стійкості елементів під впливом бічних сил прискорення. В результаті шина зберігає зчеплення при маневруванні набагато довше. При цьому зрив в ковзання відбувається дуже плавно, а більш швидка і точна передача бічних сил прискорення на кермо спрощує процес управління автомобілем.

Основні особливості Triangle PL02

- висока щільність нарізки ламелями, застосування декількох типів таких елементів і їх різноспрямований розташування покращує зчеплення на льоду, надаючи йому відмінну стабільність;
- дренажні канавки у формі блискавки підвищують курсову стійкість при русі на неочищених від снігу дорогах;
- широкі плечові блоки поліпшують поздовжні зчіпні властивості на снігу, перешкоджають бічним ковзань, надають процесу керування автомобілем швидкість і точність.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі