0

Continental ContiSportContact 5 SUV 295/35 R21 103Y MGT

Код товару: 374904

Наявність: на складі 4 шт.

8 439 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Continental
Модель :ContiSportContact 5 SUV
Ширина :295
Профіль :35
Діаметр :21
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :Y (300 км / год)
Індекс навантаження (кг) :103 (875 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Омологація :MGT
Країна виробник :Португалія
Рік виготовлення шин :2022

ContiSportContact 5 SUV

Опис шини Continental ContiSportContact 5 SUV


Однією з ключових особливостей літньої шини Continental ContiSportContact 5 SUV MGT є те, що вона являє собою вузькоспеціалізоване виріб, характеристики якого «заточені» під певні умови експлуатації. Модель призначена для використання на позашляховиках і кросовери, майже ніколи не залишають асфальтовані дороги.

MGT

Букви MGT в назві цієї моделі є ремарку, якій німецький виробник позначає шинну продукцію, призначену для установки на автомобілі Mazerati. Дана версія відрізняється зміненим розмірним рядом, а також наявністю захисту обода. Вона являє собою кульковий наповнювач, що знаходиться в спеціальній порожнині. Він не тільки захищає обід покришки від механічних пошкоджень, а й забезпечує більш надійну її фіксацію на колісному диску. Це, в свою чергу, поліпшує керованість і надає реакцій шини на повороти керма додаткову точність і швидкість.

Надзвичайне зчеплення і безпеку при маневруванні

Значною мірою по-спортивному відточена керованість цієї шини забезпечується дизайном плечових зон протектора. Розташовані тут блоки обєднані в групи, які при впливі на них зовнішнього навантаження і поперечних сил прискорення збільшують площу плями контакту. Відповідним чином змінюються зчіпні властивості, що забезпечує більш високий рівень безпеки при здійсненні різких маневрів і проходження поворотів.

Компаунд, адаптується до умов руху

Протектор цієї шини виготовлений з гумової суміші з унікальними властивостями, які забезпечуються технологією Black Chilli. Її суть полягає у включенні до складу компаунда спеціальних полімерів з різною довжиною молекулярних звязків. При рівномірному русі задіюються зєднання з найдовшими молекулярними ланцюжками. Це знижує нагрів шини і разом з тим опір коченню. В результаті збільшується термін служби протектора і зменшується витрата палива.

У процесі гальмування починають працювати полімери з короткими молекулярними ланцюжками. Це викликає швидке нагрівання протектора, що, в свою чергу, збільшує зчіпні властивості. Особливо яскраво ця властивість проявляє себе при уповільненні на мокрій дорозі.

Невеликий вага і запрограмовані зони деформації

Для даної шини характерний невелика вага, незважаючи на те, що вона пропонується в типорозмірах, призначених для коліс з посадковим діаметром від 19 до 21 дюймів. Він забезпечується використанням в конструкції каркаса, брекера і боковин синтетичних матеріалів. Це помітно зменшує нагрів шини при високошвидкісному русі, а також опір коченню. Крім того, боковини, завдяки застосуванню спірального методу під час намотування корду, можуть деформуватися в певних межах, забезпечуючи додаткове зчеплення і стійкість до ковзання при маневруванні, а також покращуючи керованість за рахунок більш швидкої і точної передачі поздовжніх сил прискорення.

Основні особливості шини Continental ContiSportContact 5 SUV MGT

- розмірний ряд, підібраний з урахуванням конструктивних особливостей автомобілів Mazerati;
- спеціальний наповнювач в ободі забезпечує більш щільну фіксацію шини на колісному диску, захищаючи від механічних пошкоджень і покращуючи керованість;
- адаптується до умов руху компаунд знижує опір коченню і скорочує протяжність гальмівного шляху.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі