0

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 SUV 295/35 R21 107Y XL

Код товару: 340631

Наявність: на складі 8 шт.

8 550 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Goodyear
Модель :Eagle F1 Asymmetric 3 SUV
Ширина :295
Профіль :35
Діаметр :21
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :Y (300 км / год)
Індекс навантаження (кг) :107 (975 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Посилення :XL
Країна виробник :Німеччина
Рік виготовлення шин :2023

Eagle F1 Asymmetric 3 SUV

Опис шини Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 SUV


Літня шина Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 SUV розроблена для позашляховиків і кросоверів преміум-класу. Що відноситься до категорії High Terrain модель призначена, в першу чергу, для асфальтованих доріг. Вона є модифікацією однойменної «легковий» UHP-шини, виступаючи її практично точною копією.

Відточена керованість і довговічність

Конструкція шини заснована на міцному і при цьому легковесном каркасі. Він цілком виготовлений із синтетичних матеріалів нового покоління. Вони надають шині стійкість до деформації, завдяки чому вона зберігає свою форму початкової навіть при сильному впливі різноспрямованих сил прискорення. Ця особливість забезпечує по-спортивному відточену керованість з швидкими і точними реакціями на дії водія, знижує ризик виникнення нерівномірного зносу, покращує паливну економічність.

Покращена гумова суміш

В значній мірі надійне і стабільне зчеплення забезпечується фізико-хімічними властивостями гумової суміші. До її складу входять спеціальні клейкі смоли. З їх допомогою протектор буквально прилипає до поверхні дорожнього полотна.

Скорочений гальмівний шлях

Частина застосованих в шині рішень раніше вже використовувалася північноамериканським виробником. Однією з них є технологія Active Braking. Її суть полягає в збільшенні розмірів плями контакту при інтенсивному уповільненні, що тягне за собою помітне скорочення протяжності гальмівного шляху.

Основні особливості Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 SUV

- розроблена для позашляховиків і кросоверів преміум класу;
- відточена керованість і довговічність, завдяки дуже легкому та міцному каркасу з сучасних синтетичних матеріалів;
- компаунд з клейкими смолами покращує зчіпні властивості;
- технологія Active Braking забезпечує шині здатність збільшувати пляма контакту при уповільненні, скорочуючи тим самим протяжність гальмівного шляху.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі