0

Pirelli PZero 295/35 R21 107Y XL N1

Код товару: 299761

Наявність: на складі 4 шт.

11 039 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Pirelli
Модель :PZero
Ширина :295
Профіль :35
Діаметр :21
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :Y (300 км / год)
Індекс навантаження (кг) :107 (975 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Омологація :N1
Посилення :XL
Країна виробник :Великобританія
Рік виготовлення шин :2023

PZero

Опис шини Pirelli Pzero Sports Car


При розробці Pirelli Pzero Sports Car більше уваги приділялося забезпеченню максимального зчеплення і керованості, ніж комфорту. Це не дивно, якщо врахувати, що дана модель призначена для спортивних автомобілів. При її створенні застосовувалися технології, випробувані італійськими шинниками в покришках для шосейно-кільцевих гонок, включаючи Formula 1.

Два складу гумової суміші

Одним з таких рішень є використання при виготовленні протектора двох складів гумової суміші . Плечові зони виготовлені з компаунда з підвищеним вмістом силіки. Вона надає цим ділянкам протектора більшу еластичність, забезпечуючи тим самим краще зчеплення, особливо при маневруванні і в поворотах. У свою чергу, центральна частина виготовлена з більш жорсткої гумової суміші, завдяки чому поліпшується курсова стійкість і знижується знос при прямолінійній русі.

Асиметричний протектор

Шина оснащена протектором з асиметричним дизайном. Його особливістю є наявність декількох функціональних ділянок. Внутрішня сторона протектора і його центральна частина забезпечують зчеплення при прямолінійній русі, а зовнішня плечова зона - при маневруванні і проходженні поворотів.

Акустичний комфорт

На ходу шина відрізняється досить низьким для своєї категорії рівнем шуму. Це забезпечується кількома чинниками. Одним з них є оптимізоване розташування блоків і ламелей протектора. Крім того, безпосередньо під ним мається спеціальний звукоізоляційний шар з пористого матеріалу, який помітно зменшує низькочастотні шуми, що передаються в салон через металеві деталі підвіски і кузовні панелі.

Основні особливості Pirelli Pzero Sports Car

- плечові зони виготовлені з більш еластичного компаунда, а центральна частина - з жорсткого;
- асиметричний протектор з декількома функціональними ділянками забезпечує відмінне зчеплення в будь-яких умовах;
- низький рівень шумів, завдяки оптимізованому розташуванню блоків і ламелей протектора, спеціальному звукоізолюючому шару під ним.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі