0

Premiorri ViaMaggiore 165/70 R14 81T

Код товару: 259152

Наявність: немає на складі

1 426 грн


сума: грн.
Виробник :Premiorri
Модель :ViaMaggiore
Ширина :165
Профіль :70
Діаметр :14
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :81 (462 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Україна
Рік виготовлення шин :2023

ViaMaggiore

Опис шини Premiorri ViaMaggiore


Зимова нешипована шина Premiorri ViaMaggiore є однією з новинок знаменитого британського виробника. Дана модель виробляється в семи найбільш популярних типорозмірах, починаючи від 175 / 70R13 і закінчуючи 205 / 60R16, що дозволяє використовувати цю шину на більшості легкових автомобілів малого та середнього класу.

Дана шина має протектор з V-подібним малюнком, в якому був застосований цілий ряд цікавих технічних рішень. Сам по собі V-подібний дизайн протектора забезпечує не тільки більшу площу плями контакту, але і її сталість в різних умовах руху, що дозволяє привнести характер керованості надійність і стабільність. Крім того, постійна зона контакту сприяє зниженню нерівномірного зносу, що, в свою чергу, призвело до збільшення терміну служби шини.

Відмінне зчеплення на снігу і льоду забезпечується спеціальними Z-образними ламелями, якими буквально поцяткований весь протектор. У процесі руху ці ламелі формують безліч додаткових крайок зачеплення, які проколюючи плівку води, забезпечують більш надійне зчеплення зі слизьким покриттям.

У сиру погоду шина Premiorri ViaMaggiore відрізняється високою стійкістю до аквапланування, якій вдалося досягти за рахунок ефективної роботи дренажної системи. Велика ширина і оптимальний кут нахилу діагональних канавок, а також безліч поперечних каналів дозволяють швидко і ефективно видаляти воду і талий сніг з плями контакту. При цьому численні грані, що формуються поперечними каналами, прекрасно проколюють плівку води, забезпечуючи більш надійне зчеплення з мокрою поверхнею.

Також не можна не відзначити і оригінальну конструкцію плечових зон, що забезпечують прекрасне зчеплення при проходженні поворотів. Зокрема, блоки плечових зон мають зубчасті краї, за рахунок яких вдалося досягти прекрасного зчеплення при русі по льоду і снігу.

Основні особливості британської Premiorri ViaMaggiore

- Велика кількість гумових Z-шипів формує численні кромки, ефективно чіпляються за сніг і лід;
- Відмінна стійкість до аквапланування за рахунок оптимальної конструкції дренажної системи;
- Прекрасне зчеплення при проходженні поворотів, завдяки оригінальній конструкції блоків плечових зон;
- Низький рівень шуму забезпечується нерівномірним кроком розміщення блоків протектора і їх скошеними кутами.

Читати далі Сховати