0

Hankook Winter I*Cept IZ W606 165/70 R14 81T

Код товару: 271940

Наявність: на складі 4 шт.

2 413 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Hankook
Модель :Winter I*Cept IZ W606
Ширина :165
Профіль :70
Діаметр :14
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :81 (462 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Корея
Рік виготовлення шин :2023

Winter I*Cept IZ W606

Опис шини Hankook W606 Winter i cept IZ


Зимова нешипована шина Hankook W606 Winter I cept IZ спочатку призначалася для японського ринку, однак віднедавна пропонується і вітчизняним автолюбителем. Основними адресатами новинки від південнокорейського виробника є власники більшості сучасних моделей легкових автомобілів. Розмірний ряд даної моделі обчислюється багатьма десятками типорозмірів для коліс з посадковим діаметром від 12 до 17 дюймів.

3D-ламелі

Щоб забезпечити шині надійне і стабільне зчеплення з обмерзлих покриттям, південнокорейські шинники оснастили її протектор безліччю зигзагоподібних 3D-ламелей. У момент зіткнення з дорожнім полотном ці протекторні елементи створюють безліч додаткових крайок, гострі краї яких легко проникають крізь водяну плівку, чіпляючись навіть за найменші нерівності. У момент контакту з дорогою стінки ламелей, завдяки своїй вигнутій формі, щільно фіксуються між собою, що значно підвищує жорсткість блоку. Результатом подібних хитрощів стала стабільна і надійна керованість при русі не тільки по льоду і утрамбованому снігу, а й по сухому очищеного від криги асфальту.

Новий склад гумової суміші

Одним з ключових нововведень в складі гумової суміші стали спеціальні високоміцні волокна, що підвищили стійкість протектора Hankook W606 Winter i cept IZ на розрив. В результаті вдалося істотно підвищити тягово-зчіпні показники, особливо на слизькому зимовому покритті. Крім того, покращився розподіл зовнішнього тиску по плямі контакту, що знизило ймовірність розвитку нерівномірного зносу.

Оригінальна конструкція плечових зон протектора

Плечові зони протектора є два додаткових ряду масивних блоків прямокутної форми, на поверхні яких розташовується безліч 3D-ламелей. У момент зіткнення вони Самоблокується, що підвищує жорсткість блоків. Це призводить до підвищення стійкості, як при прямолінійному русі, так і при здійсненні різких маневрів. Крім того, стінки блоків плечових зон мають ступінчасту форму, яка сприяє підвищенню зчіпних властивостей при русі по свіжому або утрамбованому снігу.

Основні особливості шини Hankook W606 Winter i cept IZ

- Оригінальний дизайн симетричного ненаправленного малюнка протектора дозволяє безпечно пересуватися по будь-яким зимових доріг;
- безліч масивних блоків, що формують 5 поздовжніх ребер, забезпечують відмінну курсову стійкість і чудову керованість незалежно від характеристик дорожнього полотна;
- Тривимірні зигзагоподібні ламелі утворюють додатково безліч гострих кромок зчеплення, що повністю компенсує відсутність шипів при русі по льоду;
- Особлива форма стінок 3D-ламелей забезпечує їх щільну фіксацію між собою, що підвищує жорсткість протекторних блоків, покращуючи тим самим керованість на битій снігу, льоду і асфальті.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі