0

Sailun Atrezzo Eco 165/70 R14 81T

Код товару: 279096

Наявність: на складі 4 шт.

1 757 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Sailun
Модель :Atrezzo Eco
Ширина :165
Профіль :70
Діаметр :14
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :81 (462 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :2023

Atrezzo Eco

Опис шини Sailun Atrezzo Eco


Літня шина Sailun Atrezzo Eco спроектована для легкових автомобілів малого класу, які використовуються переважно в межах міської межі. Модель відрізняється поліпшеними показниками паливної економічності, а також високим рівнем комфорту поїздки. У шини він виражається у вигляді швидких реакцій на повороти керма, стабільного і прогнозованого поведінки в складних дорожніх ситуаціях.

Мінімальний ризик аквапланування

При створенні шини особлива увага була приділена мінімізації ризику аквапланування. Для цього протектор шини оснастили поздовжніми дренажними канавками збільшеної ширини, приєднавши до них аналогічні елементи, розташовані під нахилом і проти руху. В результаті навіть при сильному дощі пляма контакту залишається практично сухим. При цьому утворюються канавками поздовжні і поперечні кромки підвищують стійкість шини на мокрому покритті.

Стійкість на сухому покритті

Вище згадані поздовжні канавки розташовуються між широкими ребрами. Їх суцільна конструкція і масивні розміри забезпечують стійкість до деформації, чим досягається краща курсова стійкість і полегшується контроль над автомобілем.

Паливна економічність

Шина має яскраво виражену здатність зменшувати витрата палива. Вона забезпечується кількома особливостями в конструкції. Одна з них - це дизайн протектора. Кількість містяться в ньому елементів зменшено, а їх форма, розміри і розташування підібрано таким чином, щоб максимально зменшити опір коченню без шкоди іншим експлуатаційними властивостями шини. Крім того її протектор виготовлений з високотехнологічної гумової суміші, яка також зменшує витрату палива.

Основні особливості Sailun Atrezzo Eco

- надійне зчеплення на мокрому покритті;
- відмінна курсова стійкість, стабільну поведінку в найскладніших ситуаціях;
- економить паливо завдяки оптимізованому дизайну протектора і високотехнологічної гумової суміші.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі