0

Fulda Kristall Montero 3 165/70 R14 81T

Код товару: 259133

Наявність: на складі 16 шт.

2 196 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Fulda
Модель :Kristall Montero 3
Ширина :165
Профіль :70
Діаметр :14
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :81 (462 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Польща
Рік виготовлення шин :2023

Kristall Montero 3

Опис шини Fulda Kristall Montero 3


Зимова нешипована легкова шина Fulda Kristall Montero 3 є однією з новинок цього відомого німецького виробника. Дана модель випускається в 22 найбільш популярних типорозмірах, починаючи від 165 / 70R13 і закінчуючи 205 / 55R16, що дозволяє з легкістю підібрати підходящий варіант до більшості сучасних моделей легкових автомобілів малого та середнього класу.

Своїм високим технічним характеристикам дана модель зобовязана використанню трьох технологій - Snow Catcher, Low Temperature і Bubble Blade.

Під терміном Snow Catcher Technology ховається використання природного стиснення протектора шини Fulda Kristall Montero 3 для здавлювання снігу в саму середину плями контакту за допомогою нового дизайну симетричного спрямованого малюнка. За рахунок використання стиснення протектора при коченні шина демонструє відмінне зчеплення і керованість на снігу.

Інноваційна технологія Bubble Blade полягає в збільшенні жорсткості протекторних блоків за допомогою особливої конструкції стінок численних ламелей. Стінки ламелей оснащені бульбашками і виїмками, за рахунок яких забезпечується більш надійна фіксація між ними в момент зіткнення ламелі з дорожнім полотном. В результаті жорсткість блоку значно підвищується, що покращує характеристики керованості. При цьому ламелі формують безліч додаткових гострих граней, що значно поліпшило зчеплення на снігу і льоду.

Технологія Low Temperature Compound передбачає введення до складу гумової суміші нового полімеру і силіки. Новий полімер покликаний поліпшити еластичність шини при дуже низьких температурах, а збільшений вміст силіки дозволило значно знизити опір кочення, поліпшити показники зчеплення на мокрій дорозі, підвищивши при цьому стійкість протектора до стирання.

Основні особливості Fulda Kristall Montero 3

- Унікальний V-подібний дизайн симетричного спрямованого малюнка протектора, створений за технологією «захоплення снігу», забезпечує чудове зчеплення на засніженій поверхні;
- Інноваційні ламелі Bubble Blade відрізняються міцною фіксацією стінок, за рахунок чого вдалося істотно збільшити жорсткість протекторних блоків, що призвело до поліпшення керованості і зчеплення на різних типах покриття;
- Нова гумова суміш надала протектору відмінну еластичність при низьких температурах, прекрасне зчеплення на мокрих дорогах, збільшивши при цьому зносостійкість.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі