0

Kormoran SnowPro B2 155/70 R13 75Q

Код товару: 297198

Наявність: на складі 4 шт.

1 731 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Kormoran
Модель :SnowPro B2
Ширина :155
Профіль :70
Діаметр :13
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :Q (160 км / год)
Індекс навантаження (кг) :75 (387 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Сербія
Рік виготовлення шин :2023

SnowPro B2

Опис шини Kormoran SnowPro B2


Розробкою зимової шини Kormoran SnowPro B2 займалися фахівці шинного концерну Michelin, якому на сьогодні належать права на цей польський бренд. В її конструкції використовуються ті ж технології і матеріали, що і у моделей французької марки, завдяки чому шина при невисокій вартості має просто відмінними експлуатаційними характеристиками.

Дизайн протектора

Шина оснащена протектором, дизайн якого прийнято вважати «класичним». Він характеризується V-образністю, що формується за рахунок розташування протекторних елементів. Всі вони являють собою окремо стоять блоки. Однак вони розташовуються таким чином, що при контакті з дорожнім покриттям утворюють групи з 6 елементів в кожній. При цьому такі елементи доповнюють і підсилюють дію один одного.

Особливо яскраво це властивість проявляє себе при початку руху і наборі швидкості. Високі поздовжні зчіпні характеристики забезпечуються значною протяжністю і кількістю крайок, утворених групами протекторних блоків.

Ламелі

На покриттях з низьким коефіцієнтом зчеплення ефективність шини забезпечується численними ламелями. Їх сумарна кількість на протекторі у більшості типорозмірів перевищує кілька тисяч. При цьому всі сформовані ними зчіпні кромки розташовані під прямим кутом, завдяки чому максимальна ефективність демонструється ними при наборі швидкості і уповільненні у вигляді високої стійкості до пробуксовування або блокування коліс.

Значною щільності ламелізаціі вдалося домогтися за рахунок форми цих протекторних елементів. Це синусоїда, яка утворює на поверхні бічних стінок численні виступи і виїмки. Ними обмежується поперечна рухливість блоків. Перебуваючи в строго вертикальному положенні, вони при впливі сил прискорення вони набагато швидше передають їх на силові елементи конструкції шини. Це, в свою чергу, тягне за собою підвищення точності управління, поліпшення зчіпних властивостей при маневруванні.

Збільшений експлуатаційний ресурс

Пробіг до заміни у цій шини значно більше, ніж у дуже багатьох конкурентів. Багато в чому тривалий термін служби забезпечується за рахунок збільшеної глибини протектора. Вона становить 9 мм. Ще одним фактором є фізичні властивості гумової суміші. При відмінній при низьких температурах еластичності вона має високу стійкість до стирання, що обумовлено підвищеним вмістом в її складі «силики» і спеціальних полімерних зєднань.

Крім того, не можна не відзначити кілька особливостей в дизайні протектора, позитивно позначилися на експлуатаційному ресурсі. Однією з них є профіль протектора. Його форма оптимізована таким чином, щоб за будь-яких дорожніх умовах площа плями контакту була максимальною, а розподіл зовнішньої навантаження - рівномірним. Це помітно зменшує питомий тиск і разом з тим ступінь абразивного впливу на робочу поверхню протекторного шару.

Основні особливості шини Kormoran SnowPro B2

- відкритий дизайн протектора з блоками, обєднаними в групи, які підсилюють їх ефективність, забезпечуючи надійне зчеплення при наборі швидкості і уповільненні;
- поперечні ламелі синусоїдальної форми сумарно утворюють кілька тисяч крайок зчеплення, що перешкоджає пробуксовування при розгоні і блокування коліс при гальмуванні;
- глибина протектора 9 мм і низький питомий тиск на пляму контакту, що знижує абразивну дію на протектор, збільшує термін його служби

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі