0

Росава Бц-10 155/70 R13 75Q

Код товару: 258871

Наявність: на складі 4 шт.

1 281 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Росава
Модель :Бц-10
Ширина :155
Профіль :70
Діаметр :13
Сезон :всесезонна
Індекс швидкості (км / год) :Q (160 км / год)
Індекс навантаження (кг) :75 (387 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Україна
Рік виготовлення шин :2024

Бц-10

Опис шини Росава Бц-10


Зимова нешипована шина Росава БЦ-10 вже протягом багатьох років перебуває у виробничій гамі відомої української шинної компанії. Однак довга конвеєрна життя не заважає даної моделі відповідати куди більш жорстким сучасним вимогам завдяки безперервній модернізації. Сучасна варіація цієї давно відомої шини вигідно відрізняється збалансованістю експлуатаційних якостей при традиційно низьку вартість.

блочне будова протекторного малюнка

Мабуть, ключовою особливістю даної моделі є її протекторний малюнок з оригінальним симетричним ненаправленим дизайном. Він відрізняється наявністю великої кількості блоків з різною конфігурацією, з яких сформовано чотири поздовжніх ребра. Два з них розташовується в центральній частині протектора, а ще два - є його плечовими зонами. Такий дизайн дозволив значно знизити опір коченню, поліпшивши при цьому оперативність управління і курсову стійкість, особливо при русі по слизьких дорогах.

Підвищена зносостійкість

З інших достоїнств протекторного малюнка Росава Бц-10 не можна не відзначити рівномірний розподіл зовнішнього тиску по плямі контакту. Воно забезпечується за рахунок масивності протекторних блоків, а також рівних розмірів сформованих з них поздовжніх ребер. При цьому дизайн плечових зон протектора не тільки значно збільшив ширину опорної поверхні, але і надав йому практично прямокутну форму, що також посприяло підвищенню стійкості протектора до нерівномірного зносу.

Ще одним фактором, який забезпечив шині тривалий термін служби, стала гумова суміш. В її складі є цілий ряд компонентів, суттєво підвищили стійкість протектора до абразивного зносу.

Основні особливості моделі Росава Бц-10

- відкритий дизайн симетричного ненаправленного малюнка протектора містить значну кількість крайок зчеплення, що забезпечує шині стабільну і надійну керованість на будь-якому зимовому покритті;
- висока стійкість до нерівномірного зносу завдяки прямокутній формі опорної поверхні, а також оптимізованому розподілу зовнішнього ваги по плямі контакту;
- відмінні показники прохідності по глибокому снігу забезпечуються за рахунок значної відстані між блоками і великій глибині протектора.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі