0

Lassa Greenways 155/70 R13 75T

Код товару: 355268

Наявність: на складі 4 шт.

2 001 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Lassa
Модель :Greenways
Ширина :155
Профіль :70
Діаметр :13
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :75 (387 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Туреччина
Рік виготовлення шин :

Greenways

Опис шини Lassa Greenways


Літня шина Lassa Greenways відрізняється яскраво вираженими паливозберігаючими властивостями. Але при цьому ряд інших важливих характеристик знаходяться на більш ніж конкурентоспроможному рівні. Це забезпечується використанням сучасних технологій і матеріалів, значна частина яких була надана компанією Bridgestone.

Полегшений каркас

В порівнянні з шинами інших брендів аналогічних типорозмірів дана модель важить набагато менше. Зменшити масу вдалося багато в чому за рахунок конструкції каркаса, який цілком виготовлений з сучасних синтетичних матеріалів. При цьому намотування кордов проводилася з використанням передових технологій, що забезпечують дуже щільне розташування ниток. Дана особливість дозволяє шині зберігати форму під впливом навантаження і різноспрямованих сил прискорення. З одного боку це знижує опір коченню, а з іншого - позитивно впливає на керованість і стабільність на високій швидкості.

Оптимізована гумова суміш

Протектор шини виготовлений з компаунда, який також зменшує опір коченню. У його склад входять спеціальні полімери, що збільшують теплопровідність гумової суміші. В результаті шина набагато менше нагрівається при русі, що крім зниження витрати палива позитивно позначається на довговічності протектора.

Основні особливості шини Lassa Greenways

- повністю синтетичний каркас зменшує вагу шини і разом з цим опір коченню ;
- оптимізована гумова суміш з функціональними полімерами знижує нагрів шини при русі;
- спеціально підібраний профіль протектора надає плямі контакту прямокутну форму, поліпшує зчеплення і знижує опір коченню.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі