0

Росава TRL-501 155/70 R13 75N

Код товару: 279920

Наявність: на складі 12 шт.

1 212 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Росава
Модель :TRL-501
Ширина :155
Профіль :70
Діаметр :13
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :N (140 км / год)
Індекс навантаження (кг) :75 (387 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Україна
Рік виготовлення шин :2023

TRL-501

Опис шини Росава TRL-501


Комерційна шина Росава TRL-501 є вузькоспеціалізованим шинним виробом, призначеним для певних умов експлуатації. Які вони, можна здогадатися по розмірному ряду, представленого одним єдиним варіантом - 155 / 70R13. Дана модель призначена для причепів і трейлерів невеликої вантажопідйомності, розрахованих на експлуатацію на швидкостях, не вище 140 км / ч.

Невеликий вага

Оскільки шина не розрахована на використання на високій швидкості, то у розробників зявилася можливість зменшити її вагу без шкоди ходовим якостям. Це було зроблено за рахунок використання корду з синтетичних матеріалів, а також прогресивних методів намотування, що забезпечували більш щільне розташування ниток. Крім невеликої ваги такої каркас відрізняється високою стійкістю до ударних навантажень і дозволяє шині добре «тримати форму» під впливом різноспрямованих сил прискорення. Це помітно підвищило стабільність зчіпних властивостей, особливо при уповільненні. Проте головною перевагою зменшення ваги каркаса і всієї шини в цілому стало істотне зниження опору коченню, позитивно позначилося на паливній економічності і терміні служби.

Акустичний комфорт

В русі цю шину не можна назвати галасливою. Акустичний комфорт забезпечується в основному технічними рішеннями в дизайні біговій частини протектора. Він відрізняється S-подібним розташуванням блоків, що перешкоджає утворенню резонансних шумів. Крім того, більшість кромок цих елементів мають нахил відносно напрямку руху, що також позитивно позначається на акустичному комфорті.

Стабільні зчіпні властивості

Ще однією характерною виявляється в русі особливістю шини? це стабільність зчіпних властивостей. Вона зберігається навіть при несприятливих дорожніх умовах, чого вдалося домогтися, застосувавши комплекс заходів при розробці дизайну протектора. Його S-образність максимально збільшує площу протекторного ділянки, яка має контакт з дорожньою поверхнею. При цьому його форми і розміри практично не змінюються завдяки підвищеній жорсткості, як брекера, так блоків, розташованих по краях протектора. Вони ж перешкоджають бічним ковзань шини при маневруванні і поздовжньої блокування колеса при гальмуванні.

Ефективно бореться з акваплануванням

У використаного дизайну протекторного малюнка є ще одна незаперечна перевага. Завдяки відкритості він містить безліч дренажних канавок. При цьому поперечно розташовані елементи мають значний нахил, що дозволяє їм при роботі використовувати відцентрові сили, що виникають при обертанні колеса. Це багато разів підвищує швидкість циркуляції по ним води, що дозволяє протектору більш ефективно боротися з акваплануванням.

Основні особливості Росава TRL-501

- розроблена спеціально для трейлерів і причепів з невеликою вагою;
- протекторний малюнок з S-образним дизайном поліпшує зчеплення на сухому покритті, знижуючи опір коченню і рівень шуму;
- відмінні зчіпні властивості на мокрому покритті досягаються розгалуженістю дренажних канавок і нахилом більшості з них під значним кутом;
- оптимізований склад компаунда надає шині довговічність і стійкість до механічних пошкоджень

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі