0

Опис шини Kormoran SnowPro B2


Розробкою зимової шини Kormoran SnowPro B2 займалися фахівці шинного концерну Michelin, якому на сьогодні належать права на цей польський бренд. В її конструкції використовуються ті ж технології і матеріали, що і у моделей французької марки, завдяки чому шина при невисокій вартості має просто відмінними експлуата...

далі

Опис шини Kormoran SnowPro B2


Розробкою зимової шини Kormoran SnowPro B2 займалися фахівці шинного концерну Michelin, якому на сьогодні належать права на цей польський бренд. В її конструкції використовуються ті ж технології і матеріали, що і у моделей французької марки, завдяки чому шина при невисокій вартості має просто відмінними експлуатаційними характеристиками.

Дизайн протектора

Шина оснащена протектором, дизайн якого прийнято вважати «класичним». Він характеризується V-образністю, що формується за рахунок розташування протекторних елементів. Всі вони являють собою окремо стоять блоки. Однак вони розташовуються таким чином, що при контакті з дорожнім покриттям утворюють групи з 6 елементів в кожній. При цьому такі елементи доповнюють і підсилюють дію один одного.

Особливо яскраво це властивість проявляє себе при початку руху і наборі швидкості. Високі поздовжні зчіпні характеристики забезпечуються значною протяжністю і кількістю крайок, утворених групами протекторних блоків.

Ламелі

На покриттях з низьким коефіцієнтом зчеплення ефективність шини забезпечується численними ламелями. Їх сумарна кількість на протекторі у більшості типорозмірів перевищує кілька тисяч. При цьому всі сформовані ними зчіпні кромки розташовані під прямим кутом, завдяки чому максимальна ефективність демонструється ними при наборі швидкості і уповільненні у вигляді високої стійкості до пробуксовування або блокування коліс.

Значною щільності ламелізаціі вдалося домогтися за рахунок форми цих протекторних елементів. Це синусоїда, яка утворює на поверхні бічних стінок численні виступи і виїмки. Ними обмежується поперечна рухливість блоків. Перебуваючи в строго вертикальному положенні, вони при впливі сил прискорення вони набагато швидше передають їх на силові елементи конструкції шини. Це, в свою чергу, тягне за собою підвищення точності управління, поліпшення зчіпних властивостей при маневруванні.

Збільшений експлуатаційний ресурс

Пробіг до заміни у цій шини значно більше, ніж у дуже багатьох конкурентів. Багато в чому тривалий термін служби забезпечується за рахунок збільшеної глибини протектора. Вона становить 9 мм. Ще одним фактором є фізичні властивості гумової суміші. При відмінній при низьких температурах еластичності вона має високу стійкість до стирання, що обумовлено підвищеним вмістом в її складі «силики» і спеціальних полімерних зєднань.

Крім того, не можна не відзначити кілька особливостей в дизайні протектора, позитивно позначилися на експлуатаційному ресурсі. Однією з них є профіль протектора. Його форма оптимізована таким чином, щоб за будь-яких дорожніх умовах площа плями контакту була максимальною, а розподіл зовнішньої навантаження - рівномірним. Це помітно зменшує питомий тиск і разом з тим ступінь абразивного впливу на робочу поверхню протекторного шару.

Основні особливості шини Kormoran SnowPro B2

- відкритий дизайн протектора з блоками, обєднаними в групи, які підсилюють їх ефективність, забезпечуючи надійне зчеплення при наборі швидкості і уповільненні;
- поперечні ламелі синусоїдальної форми сумарно утворюють кілька тисяч крайок зчеплення, що перешкоджає пробуксовування при розгоні і блокування коліс при гальмуванні;
- глибина протектора 9 мм і низький питомий тиск на пляму контакту, що знижує абразивну дію на протектор, збільшує термін його служби
 
зимова шина
1 731 грн
Код товару: 297198
1 731 грн
Код товару: 297198
зимова шина
1 871 грн
Код товару: 259146
1 871 грн
Код товару: 259146
зимова шина
2 116 грн
Код товару: 259169
2 116 грн
Код товару: 259169
Показано 1 - 3 з 3 товарів