0

Roadstone Roadian H/T SUV 245/70 R16 107S OWL

Код товару: 260155

Наявність: на складі 4 шт.

3 791 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Roadstone
Модель :Roadian H/T SUV
Ширина :245
Профіль :70
Діаметр :16
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :Пд (180 км / год)
Індекс навантаження (кг) :107 (975 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Омологація :СОВА
Країна виробник :Корея
Рік виготовлення шин :2022

Roadian H/T SUV

Опис шини Roadstone Roadian H / T SUV


Шина Roadian HT SUV всесезонна, застосовується на повнопривідних автомобілях, власники яких приділяють увагу комфортабельності їзди при різних дорожніх умовах.

При розробці цієї шини були використані передові технології компанії, за допомогою яких отримано результат, який задовольнить навіть найвибагливіших покупців. Наголос робився на поєднанні комфорту і безпеки.

Будова корейської шини Роадстоун Roadian H / T SUV

Шина Roadian H / T SUV має спеціальне будова, пристосоване для швидкої їзди. Вона володіє спрямованим асиметричним малюнком, функції якого однаково розділені між отримання хороших показників, як влітку, так і на взимку.

Стійкість в процесі набору швидкості і гнучкість управління досягнуті за рахунок поперечного візерунка блоків різної форми. Стабілізувати навантаження при поворотах дозволяють жорсткі плечові елементи. Центральна V-образна протекторна частина дозволяє забезпечити надійне зчеплення з дорожнім покриттям і відчутно зменшує шумообразование за рахунок оптимізації ширини між блоками. Ефективна система акваканавок, дозволяє швидко і ефективно видаляти воду з плям контакту, запобігаючи акваплануванню.

Здвоєні брекер металокордних типу, що поєднується з поліефірним еластичним кордом, збільшує міцність і довговічність шини Roadstone Roadian H / T SUV. Малюнок має сучасну динамічну конструкцію, забезпечує надійну і безпечну їзду. Потужні широкі бічні ребра, розташовані в плечовій зоні забезпечують прекрасну бічну стійкість.

До складу гуми додається велика кількість наповнювача твердого типу і спеціальна активна вуглецева пил. Отримана гума за рахунок цього має потрібної шорсткістю, що підсилює тягу на слизькій дорозі. Також до складу гуми входить незамерзаючий полімер, який гарантує збереження властивостей при різних температурах, дозволяючи використовувати дану гуму цілий рік.

Основні переваги Roadstone Roadian H / T SUV

- комфортність;
- надійність;
- довговічність;
- всесезонність;
- безпека ;
- стійкість.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі