0

BFGoodrich All Terrain T/A KO2 245/70 R16 113/110S

Код товару: 277907

Наявність: на складі 8 шт.

9 165 грн

- +

сума: грн.
Виробник :BFGoodrich
Модель :All Terrain T/A KO2
Ширина :245
Профіль :70
Діаметр :16
Сезон :всесезонна
Індекс швидкості (км / год) :Пд (180 км / год)
Індекс навантаження (кг) :113 (1150 кг) / 110 (1060 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Омологація :RWL
Країна виробник :США
Рік виготовлення шин :2023

All Terrain T/A KO2

Опис шини BFGoodrich All Terrain T / A KO2


Якщо легкові шини від північноамериканської компанії BFGoodrich не відрізняються особливою популярністю, то їх аналоги для позашляховиків часто називають «класикою жанру» і «легендарними». Ці епітети в майбутньому напевно будуть застосовуватися щодо моделі All Terrain T / A KO2, яка зявилася в асортименті виробника зовсім недавно. Її відмінною рисою є не універсальність застосування, а технічні рішення, які забезпечують це. Велика їх частина була «запозичена» у професійних шин для бездоріжжя. Але на відміну від них дана модель добре пристосована для експлуатації на шосе, де нею демонструється непогана продуктивність. Однак найбільш сильні її сторони все-таки виявляють себе поза доріг з твердим покриттям.

Посилена конструкція боковин

Як і шина попереднього покоління, ця модель оснащується посиленими боковинами. Але в даному випадку її жорсткість була ще більше підвищена, завдяки використанню технології CoreGuard. Раніше вона успішно зарекомендувала себе на гоночних шинах. Її суть полягає в збільшеній товщині боковин і використанні при її виготовленні спеціального компаунда, що характеризується підвищеною стійкістю до будь-якого механічного впливу.

Збільшений термін служби навіть на бездоріжжі

Як відомо, однією з «фірмових» особливостей шин для бездоріжжя від BFGoodrich є чудова витривалість при експлуатації навіть в найважчих умовах експлуатації. Дана модель в цьому плані не тільки не є винятком, а й проявляє цю властивість більш яскраво. Цього вдалося домогтися за рахунок відразу декількох технічних рішень. Одним з них стало значне збільшення ширини протектора, завдяки чому навантаження на пляму контакту розподіляється більш рівномірно, знижуючи тим самим ймовірність нерівномірного зносу. Ця особливість додатково посилюється за рахунок оптимізованих форми, розмірів і розташування блоків. Крім того, в канавках між ними знаходяться спеціальні елементи, які перешкоджають застреванию каменів, що також сприяє збільшенню терміну служби шини.

Відмінні тягово-зчіпні властивості на будь-якому покритті
Протекторний малюнок цієї шини рясніє численними блоками, які заради досягнення відмінної продуктивності на будь-яких типах покриття мають складну конфігурацію. Значна висота цих елементів і розташування на великій відстані один від одного покращують тягово-зчіпні характеристики на земляних грунтах з підвищеним вмістом вологи.

У свою чергу, агресивний дизайн плечових зон, частина яких розташовується на боковинах, забезпечує шині впевнену поведінку на камянистих поверхнях. Крім того, розташування блоків в шаховому порядку і численні 3D-ламелі дозволяють шині демонструвати хороше зчеплення на зледенілих і засніжених дорогах.

Основні особливості шини BFGoodrich All Terrain T / A KO2

- посилені боковини, виготовлені зі стійкого до механічного впливу компаунда, забезпечують надійний захист на бездоріжжі;
- тривалий термін служби і надійність при експлуатації навіть в найважчих умовах забезпечуються за рахунок дуже міцного каркаса, зносостійкої гумової суміші і збільшеною ширини протектора;
- відмінна продуктивність на будь-яких типах покриттях, завдяки оптимізованому відкритого дизайну, який містить велику кількість багатокутних блоків, розташованих у шаховому порядку.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі