0

Matador MP-72 Izzarda A/T 2 245/70 R16 111H XL FR

Код товару: 301602

Наявність: на складі 12 шт.

5 661 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Matador
Модель :MP-72 Izzarda A/T 2
Ширина :245
Профіль :70
Діаметр :16
Сезон :всесезонна
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :111 (1090 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Посилення :XL
Країна виробник :Чеська Республіка
Рік виготовлення шин :2024

MP-72 Izzarda A/T 2

Опис шини Matador MP-72 Izzarda A / T 2


Всесезонна шина Matador MP-72 Izzarda A / T 2, як і її попередниця, відрізняється універсальністю в застосуванні. Дана модель, будучи призначеної для позашляховиків і кросоверів, демонструє гарну продуктивність і на асфальтованому, і на грунтовому покритті будь-якого типу.

Міцна конструкція

Від більшості конкурентів ця шина відрізняється дійсно міцною і стійкою до ударному впливу конструкцією. Її каркас виготовлений з подвійного синтетичного корду, що дозволило підвищити міцність і несучу здатність, забезпечивши низька вага. Між шарами корду розташовується спеціальний гумовий наповнювач. Він зменшує температуру нагрівання шини під час руху, що збільшує термін служби протектора і знижує опір коченню. Крім того, наповнювач перешкоджає появі пошкоджень на корду, і це також позитивно позначається на експлуатаційному ресурсі.

Безпосередньо під протектором розташовується брекер, який також був посилений 2-шаровим кордом. Але на відміну від каркаса він цілком виконаний зі сталевої нитки.

Крім того, розробники посилили боковини шини. У їх конструкції також міститься сталевий корд, але при цьому використовувалася спіральна технологія намотування. Це дозволило надати боковинам високу міцність, легкість і еластичність.

Оптимізований профіль протектора

Однією з характерних особливостей цієї шини є дуже рівномірний розподіл зовнішньої навантаження по плямі контакту. Значною мірою це забезпечується за рахунок оптимізованої форми профілю протектора. Вона еліпсовою і розрахована таким чином, щоб пляма контакту під впливом зовнішнього навантаження мало максимально великі розміри, а його форма була близькою до квадратної. Кінцевим результатом даного рішення стало поліпшення ряду важливих експлуатаційних властивостей - стійкості до нерівномірного зносу протектора, керованості та ефективності при гальмуванні.

Захищений боковини

Крім використання сталевого корду боковини захищені від агресивного зовнішнього впливу і іншими технічними рішеннями. Одним з них став дизайн плечових зон. Розташовані в цій частині протектора блоки мають конструктивне продовження на боковини шини. Крім того, трохи нижче розташовується кілька спеціальних виступів. Вони захищають боковини від проколів, порізів і абразивного зносу при експлуатації шини на бездоріжжі.

Ефективний на будь-якому покритті малюнок

Дана модель відноситься до категорії All Terrain, що означає наявність у неї високої продуктивності незалежно від характеристик дорожнього покриття. Універсальність забезпечується багато в чому за рахунок дизайну протекторного малюнка. Його ключовою особливістю є збільшена кількість окремих блоків, завдяки яким пляма контакту має безліч різноспрямованих зчіпних крайок. При цьому розробникам вдалося забезпечити низький опір коченню і непоганий акустичний комфорт. Вони розташували блоки таким чином, що ними утворюється безліч S-образних поперечних рядів, що зменшує витрату палива і рівень шуму.

Основні особливості Matador MP-72 Izzarda A / T 2

- посилена конструкція каркаса і боковин робить шину міцною і стійкою до ударної дії;
- спеціальні виступи на боковинах і блоки плечових зон, що заходять на боковини, захищають їх від механічних пошкоджень;
- S-подібний протекторний малюнок із збільшеною кількістю блоків забезпечує шині відмінну ефективність на будь-яких типах покриття.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі