0

Lassa Competus H/L 245/70 R16 111H XL

Код товару: 276482

Наявність: на складі 4 шт.

4 521 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Lassa
Модель :Competus H/L
Ширина :245
Профіль :70
Діаметр :16
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :111 (1090 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Посилення :XL
Країна виробник :Туреччина
Рік виготовлення шин :2024

Competus H/L

Опис шини Lassa Competus H / L


Всесезонна шина Lassa Competus H / L - це новинка, яка призначена для експлуатації на позашляховиках. Завдяки своїм покращеним характеристикам, вона значно підвищує експлуатаційні якості автомобіля. Створена за допомогою методу компютерного моделювання в сукупності з застосуванням інноваційних технологій, шина Lassa Competus H / L збільшує потенціал будь-якого позашляховика.

Особливості шини Lassa Competus H / L

Особливу увагу звертає малюнок протектора, який має дуже оригінальну структуру. Наявність чотирьох центральних каналів в сукупності з численними водовідвідними каналами створюють найбільш ефективне відведення води з точки контакту. Завдяки такій структурі, шина Lassa Competus H / L прекрасно показується себе на будь-якому мокрому покритті.

Плечова зона відрізняється масивністю своїх блоків. Завдяки цьому автомобіль відчуває себе впевненим при проходженні поворотів в будь-яку погоду. Крім того, така будова протектора забезпечує найкраще шумозаглушення. Тому їзда на автомобілі стає більш комфортною.

Міцний каркас шини Lassa Competus H / L дозволяє використовувати її, як на звичайній дорозі, так і в умовах бездоріжжя. При цьому, він здатний витримувати значні навантаження. Тому така шина прекрасно витримує тривалі подорожі.

Важливим є і склад гуми, який надає покришці додатковий рівень зносостійкості, а також стійкості до абразивного зносу.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі