0

Yokohama Parada Spec-X PA02 255/50 R20 109V XL

Код товару: 261536

Наявність: немає на складі

7 981 грн


сума: грн.
Виробник :Yokohama
Модель :Parada Spec-X PA02
Ширина :255
Профіль :50
Діаметр :20
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :109 (1030 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Посилення :XL
Країна виробник :Японія
Рік виготовлення шин :2022

Parada Spec-X PA02

Опис шини Yokohama Parada Spec-X PA02


Шина з агресивною зовнішністю призначена для таких же за характером позашляховиків - Hummer H2, Chrysler 300C, Chevy Tahoe, Ford Expedition, Land Rover, Toyota Land Cruiser, Volvo XC-90 і ін. Діапазон розмірів шин - від 20 до 24 дюймів, що дозволяє надати дорогим спортивно-утилітарним позашляховикам винятково солідний вигляд. При цьому повністю зберігається відмінна керованість і робочі параметри важких машин.

Нова шина має агресивний спрямований малюнок протектора, при цьому шина має стильний вигляд. Поліпшено параметри зчеплення і гальмування, відсунуті кордону початку гідропланування. Протектор має звивисте суцільне ребро по центру, що забезпечує як щільне пляма контакту з дорогою, так і впевнену поведінку на воді. Шина відрізняється низьким рівнем шуму за рахунок нециклічні розташування блоків протектора.

Плечові блоки мають посилення, що дає стабільність поведінки важкої машини в повороті, а також рівномірний знос шин підвищеної розмірності. Центральна канавка ефективно ешелонірует воду, точки на протекторі служать для термокомпенсации. На боковинах шини Yokohama Parada Spec-X ближче до посадкового борту є захисні буртики.

Шина має видатні характеристики зносостійкості, теплової стійкості і зчеплення - UTQG 420 / A / A. Шина може експлуатуватися всесезонно в країнах з мяким кліматом. Максимальна швидкість експлуатації шини (у всіх 22х типорозмірах) - 240 км / ч.

Особливості шини Yokohama Parada Spec-X

- Агресивно-спрямований дизайн;
- Постійний контакт;
- Посилені блоки плечової зони;
- Безперервна центральна канавка.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі