0

Michelin Latitude Tour HP 255/50 R20 109W XL J LR

Код товару: 359140

Наявність: на складі 4 шт.

9 806 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Michelin
Модель :Latitude Tour HP
Ширина :255
Профіль :50
Діаметр :20
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :З (270 км / год)
Індекс навантаження (кг) :109 (1030 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Омологація :LR J
Посилення :XL
Країна виробник :Угорщина
Рік виготовлення шин :

Latitude Tour HP

Опис шини Michelin Latitude Tour HP


Літня модель Michelin Latitude Tour HP від іменитого французького виробника призначається для експлуатації в літній період на кросовери і позашляховики. При цьому шина демонструє всі свої переваги, а їх в ній не мало, лише в умовах міста. Але, це не означає, що бездоріжжя для неї перешкода. Покришка відмінно показує себе на будь-яких типах покриття, забезпечуючи надійне управління і впевнене проходження будь-яких перешкод.

Знижений рівень зносу

Як всім нам відомо, покришки на позашляховиках стираються на порядок швидше, ніж на седанах. Вся справа в масі автомобіля, а також його потужності і, природно, стилі водіння, хоч цей пункт і не завжди впливає. У будь-якому випадку шини на кросовери піддаються більш інтенсивному стиранню. З огляду на це розробниками були впроваджені кілька технологій, а також змінено склад гумової суміші, що позитивно позначилося на терміні служби. В результаті Michelin Latitude Tour HP отримала додатковий ресурс у вигляді зниження зносу на 30%. А це вже зайвий рік експлуатації.

StabiliGrip

Це система ламелей, які мають функцію самоблокірованія. Вони вступають в дію при виконанні маневрів, при цьому шина стає більш жорсткою, що дозволяє зробити управління найбільш точним і чутливим, забезпечуючи впевнене виконання будь-яких маневрів. При прямолінійному русі дана система працює як класичний аквадренаж, тобто відводить надлишки води з контактної зони, тим самим підвищуючи зчіпні властивості з дорожнім полотном.

Terrain-proof compound

Удосконалюючи шину Michelin Latitude Tour HP, шинниками було порушено і компаунд, який отримав новий склад. Крім стандартних компонентів в нього був доданий спеціальний полімер, часто використовуваний при виробництві покришок для вантажних автомобілів. З огляду на це дана модель отримала поліпшені властивості протистояння проколів, порізів, а також абразивного зносу. В результаті шина стала ще більш надійною і довговічною.

Курсова стійкість

Цей показник забезпечується трьома ребрами, які на своїй поверхні несуть численні ламелі. Така структура сприяє не тільки впевненою стійкості при прямолінійному русі, але і підвищує зчіпні властивості на різних дорожніх покриттях, гарантуючи відмінну самоочіщаемость.

Важливо відзначити, що в моделі оптимально поєднуються жорсткі і гнучкі елементи протектора, забезпечуючи комфортну їзду і впевнений контроль за поведінкою автомобіля.

Основні особливості шини Michelin Latitude Tour HP

- збільшений термін служби за рахунок зниження відсотка стирання;
- самоблокувалися ламелі, які роблять управління більш чутливим;
- ефективний захист від аквапланування, а також високий рівень самоочищення протектора;
- підвищений захист від різного роду пошкоджень завдяки застосуванню спеціального полімеру.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі