0

Dunlop SP QuattroMaxx 255/50 ZR20 109Y XL

Код товару: 261890

Наявність: на складі 4 шт.

7 287 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Dunlop
Модель :SP QuattroMaxx
Ширина :255
Профіль :50
Діаметр :20
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :Y (300 км / год)
Індекс навантаження (кг) :109 (1030 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Німеччина
Рік виготовлення шин :2023

SP QuattroMaxx

Опис шини Dunlop SP Quattro Maxx


Літня легкова шина Dunlop SP Quattro Maxx, що випускається одним з найвідоміших британських виробників, призначена для найбільш потужних і швидкісних автомобілів підвищеної прохідності. Дана модель має досить вузьку спеціалізацію і здатна повністю розкритися тільки на шосе.

Однією з ключових особливостей спрямованого малюнка протектора є унікальний асиметричний дизайн, в розробці якого брало участь знамените італійське дизайнерське бюро Pininfarina. Незважаючи на стильний зовнішній вигляд, малюнок протектора забезпечує відмінну керованість на високих швидкостях, відмінну курсову стійкість і високу ефективність гальмування.

Дана шина була створена із застосуванням цілого ряду інноваційних технологій. Зокрема, була використана технологія Touch Technology, яка також складається з декількох відокремлених технічних рішень. Одним з них є Multi Radius Tread Technology або MRT, завдяки якій шина Dunlop SP Quattro Maxx володіє видатними експлуатаційними характеристиками, включаючи феноменальну керованість. Також слід зазначити вище згаданий асиметричний дизайн рисунка протектора, який в поєднанні з оригінальним будовою зони посадки на колісний диск і вузьким профілем забезпечує стабільне і надійне поведінку при русі на високій швидкості.

Ще одним нововведенням стала технологія Double Silica , заснована на застосуванні гумової суміші, щільність якої різна для внутрішньої і зовнішньої сторони шини. За рахунок цього рішення вдалося забезпечити ідеальне поєднання тривалого терміну служби з відмінною керованістю при проходженні поворотів. Крім цього, додавання до складу гумової суміші силіки істотно поліпшив основні робочі характеристики шини.

Основні особливості Dunlop SP Quattro Maxx

- феноменальне зчеплення в будь-яких дорожніх умовах завдяки унікальному асиметричному дизайну спрямованого малюнка протектора шини і інноваційним технологіям;
- міцний і еластичний каркас з кевларовими волокнами забезпечив виняткову стійкість шини до розриву, нагріванню і натягу.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі