0

Kumho KW 7400 165/70 R14 81Q

Код товару: 383900

Наявність: немає на складі

1 301 грн


сума: грн.
Виробник :Kumho
Модель :KW 7400
Ширина :165
Профіль :70
Діаметр :14
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :Q (160 км / год)
Індекс навантаження (кг) :81 (462 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Рік виготовлення шин :

KW 7400

Опис шини Kumho KW 7400


Kumho KW 7400 - це зимова нешипована шина для легкових автомобілів від відомої корейської компанії "Kumho" ( «Кумхо»), яка за більш ніж пятдесят років, що знаходиться на ринку, змогла міцно зайняти нішу виробника, який займається випуском автошин, розрахованих на високошвидкісне рух. Ось і ця шина має індекс швидкості T, який показує, що на важкій зимовій дорозі вона може розганятися до 190 кілометрів на годину.

Дану шину відрізняють високі характеристики на будь-якій зимовій дорозі. Завдяки передовим розробкам і використання при виробництві шини новітньої техніки вдалося створити дійсно якісний продукт, який порадує любителів швидкої зимової їзди.

Протектор даної шини хоч і не має шипів, але сама його структура дозволяє не менш ефективно зчіплюватися з дорожньою поверхнею. За цей параметр, по-перше, відповідає спрямований характер дизайну малюнка протектора. Крім того, він сприяє стійкості при прямолінійному русі і балансу при проходженні поворотів. По-друге, за відмінні зчіпні якості відповідають численні ламелі, розташовані на покришці. Вони ж максимально скорочують відстань гальмівного шляху, сприяють кращому розгону на слизькій дорозі і забезпечують хорошу тягу при пересуванні.

Унікальним є склад гумової суміші, з якої складається протектор шини. Він включає в себе силіку, яка не замерзає при дуже низьких температурах, що ідеально підходить для російських умов. Крім того, силика надає покришці еластичності, що гарантує ще краще зчеплення з поверхнею траси, а також рівномірний розподіл тиску по всій площі протектора, що гарантує більший термін служби шини.

Також шина Kumho KW7400 є економічною: завдяки малому опору коченню, яке забезпечується за рахунок оптимізованої структури покришки, відбувається менша витрата палива.

Центральний блок шини, що складається з близьких один до одного трапецієподібних шашок забезпечує високу курсову стійкість при їзді на будь-якій дорозі - будь то засніжена траса або ожеледь. А чотири глибоких кільцевих поздовжніх канавки вкупі з численними поперечними розрізами сприяють якісному відведення води із зони контакту з дорогою і тим самим ліквідують ризик виникнення аквапланування.

Відмінні риси шини Kumho KW7400

- Kumho KW 7400 - це зимова нешипована шина для легкових автомобілів з індексом швидкості T (максимальний розгін - до 190 км / ч).
- Спрямований характер малюнка протектора забезпечує чудові зчіпні властивості на будь-якій дорозі.
- Система ламелей також покращує зчеплення, надає стабільність при пересуванні і мінімізує гальмівний шлях.
- Оригінальний склад гумової суміші включає в себе силіку, яка забезпечує шині високу термостійкість, зберігаючи еластичність шини при сильних морозах.
- Рівномірний розподіл тиску по всій площі контакту з дорогою гарантує зносостійкість шини.
- Економічність шини: зменшений опір коченню сприяє ек Оном палива до пяти відсотків.
- Чотири глибоких кільцевих поздовжніх канавки і численні поперечні розрізи ефективно виводять вологу із зони контакту з дорожньою поверхнею.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі