0

Matador MP-47 Hectorra 3 165/70 R14 81T

Код товару: 318753

Наявність: на складі 4 шт.

2 071 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Matador
Модель :MP-47 Hectorra 3
Ширина :165
Профіль :70
Діаметр :14
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :81 (462 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Словаччина
Рік виготовлення шин :2023

MP-47 Hectorra 3

Опис шини Matador MP-47 Hectorra 3


Літня шина для легкових автомобілів Матадор MP-47 Hectorra 3 зявилася на вітчизняному ринку зовсім недавно. Однак практично відразу вона стала дуже популярною, завдяки помірній ціні при дуже високих експлуатаційних характеристиках. Багато в чому це пояснюється використанням в її конструкції технологій, наданих компанією Continental AG. В даний час словацький виробник є одним із структурних підрозділів цього шинного гіганта. При цьому слід зазначити дуже широку застосовність. Словацька компанія пропонує дану модель в 50 типорозмірів. Багато з них мають індекс швидкості Y, що передбачає використання в її конструкції сучасних технологій і матеріалів.

Надійне зчеплення на мокрій дорозі

При створенні даної моделі особлива увага була приділена забезпеченню максимальної безпеки на мокрій дорозі . Вона знаходиться на дуже високому рівні, завдяки кільком технічним рішенням. Перш за все, це конструкція дренажної системи з чотирма дуже обємними поздовжніми канавками, розташованими в центральній частині протектора. Саме в них надходить вся вода, що відводять від плями контакту. Потім вона направляє назовні, в тому числі, і через безліч поперечних дренажних канавок. Багато з них спрямовані проти руху, маючи при цьому вигнуту форму і змінне перетин, що багаторазово підвищило їх пропускну здатність, а разом з цим і стійкість шини до аквапланування.

Короткий гальмівний шлях і відточена керованість

Асиметрична протекторний малюнок цієї шини містить велику кількість окремих елементів. Однак практично всі вони відрізняються нерозривному конструкцією і масивними розмірами. Найбільш показовими прикладами таких особливостей є дизайн центральній частині протектора. Вона містить три поздовжніх ребра, утворених з дуже масивних поздовжньо розташованих блоків. Їх висока стійкість до динамічної деформації надає шині виняткову стабільність при гальмуванні і прискоренні, а також робить її реакції на дії водія гранично швидкими і точними.

Стійкість в поворотах

Плечові зони з обох сторін асиметричного протектора відрізняються один від одного лише незначними деталями. В обох випадках дизайн характеризується наявністю великої кількості окремих блоків, розташованих практично під прямим кутом відносно напрямку руху. Саме на них припадає більша частина навантаження, що виникає при здійсненні різких маневрів і проходження поворотів. В таких режимах шина дозволяє зберегти повний контроль над траєкторією руху автомобіля навіть на високій швидкості, завдяки великій площі плями контакту, що обумовлено вище описаними особливостями дизайну плечових зон.

Основні особливості моделі Матадор MP-47 Hectorra 3

- стійкість до аквапланування на будь-якій швидкості завдяки високопродуктивної дренажній системі, що містить канавки з дуже високою пропускною здатністю;
- по-спортивному відточена керованість, максимальна ефективність при передачі тягових і гальмівних зусиль завдяки асиметричному дизайну з дуже масивними протекторними елементами ;
- широкі блоки плечових зон покращують стійкість за рахунок збільшеного плями контакту, а керованість - завдяки швидким і точним реакцій на повороти керма;
- підвищена зносостійкість завдяки спеціальним компонентам в складі гумової суміші і оптимізованому розташуванню протекторних елементів, що робить распредел ення зовнішнього навантаження по плямі контакту дуже рівномірним.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі