0

Dunlop Econodrive 205/65 R16 103/101T

Код товару: 315051

Наявність: немає на складі

4 290 грн


сума: грн.
Виробник :Dunlop
Модель :Econodrive
Ширина :205
Профіль :65
Діаметр :16
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :107 (975 кг) / 105 (925 кг)
Тип транспортного засобу :легковантажної
Посилення :C
Країна виробник :Туреччина
Рік виготовлення шин :2024

Econodrive

Опис шини Dunlop EconoDrive


легковантажних літня шина Dunlop EconoDrive була розроблена з використанням великої кількості нових технологій і рішень, які дозволили домогтися підвищеної довговічності і максимальної паливної ефективності. Шина виробляється на новітньому обладнанні з використанням сучасних матеріалів, тому відповідає всім світовим стандартам якості і екологічності. Дана модель прекрасний приклад оптимального поєднання відмінної якості, підвищеної надійності і доступною вартості.

Інноваційний протекторний малюнок

При розробці протектора використовувалися найпередовіші технології. В результаті цього вдалося отримати оптимальне розташування блоків на всій його площі. Два ряду центральних блоків з зигзагоподібними розрізами між ними забезпечують прекрасну курсову стійкість і швидку відповідь на повороти керма. Масивні блоки, розташовані в плечовій зоні, забезпечують відмінну керованість і стійкість при проходженні поворотів. Масивні грунтозацепи підвищили прохідність при русі по будь-якому дорожньому покриттю. Три широких каналу швидко виводять воду і бруд з протектора, підвищуючи зчеплення з мокрою дорожньою поверхнею, запобігаючи виникнення аквапланування. Велика кількість зигзагоподібних ламелей і розрізів підвищують зчеплення з будь-яким дорожнім покриттям і зменшують звуковий ефект при русі. Тому ви будите повністю контролювати управління на будь-якій дорожній поверхні.

Оптимізована структура протектора забезпечує рівномірний розподілу тиску, що позитивно позначається на пробігу шини. Оптимальне розташування блоків і спеціальні добавки в гумову суміш дозволили домогтися зниження опору коченню і зменшення витрати палива. Плечова зона виготовлена з більш щільної гуми, тому забезпечує підвищений захист від можливих пошкоджень і проколів.

Нова гумова суміш

При створенні гумової суміші були використані спеціальні добавки, які дозволили істотно підвищити експлуатаційні характеристики. Вони дозволили збільшити зносостійкість протектора, в результаті підвищився термін експлуатації шини Dunlop EconoDrive. Також нова гумова суміш забезпечила зниження вироблення тепла при русі, що дозволило зменшити кількість пошкоджень. Великий вміст силіки сприяло зниженню опору кочення, що позитивно позначилося на пробігу шини. Підвищена еластичність гуми дозволила підвищити не тільки зчіпні характеристики, але здатність відновлення.

Якщо ви любите комфортну їзду і повністю контролювати керування автомобілем, то дана шина є оптимальним вибором. Використовуючи дану модель, ви при русі по будь-якій дорожній поверхні будете себе почувати впевнено і безпечно за кермом будь-якого автомобіля.

Основні особливості шини Dunlop EconoDrive

- великий вміст силіки в гумовій суміші забезпечило підвищений зчеплення з мокрою дорожньою поверхнею і сприяло зниженню опору коченню;
- оптимально розташовані блоки забезпечили підвищену курсову стійкість, швидкий зворотний звязок і прекрасне зчеплення з будь-якою дорожньою поверхнею;
- посилена плечова зона підвищила захист від можливих бічних пошкоджень і порізів;
- мінімальний нагрів гуми підвищив термін експлуатації;
- велика кількість ламелей і каналів максимально швидко виводять воду із зони контакту, звівши до мінімуму ефект аквапланування;
- оптимальне співвідношення якості і вартості.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі