0

Nexen WinGuard Ice 205/65 R16 95Q

Код товару: 273122

Наявність: на складі 8 шт.

3 151 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Nexen
Модель :WinGuard Ice
Ширина :205
Профіль :65
Діаметр :16
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :Q (160 км / год)
Індекс навантаження (кг) :95(690кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Корея
Рік виготовлення шин :2023

WinGuard Ice

Опис шини Roadstone Winguard Ice


Roadstone Winguard Ice - шини зимового застосування для легкових автомобілів, що не мають шипів. У центральній частині виробу розташовані 4 водовиводящіх каналу, якісь врівноважують їзду навіть по вологому асфальту і роблять складні маневри більш чіткими. Вирішено часта проблема водіїв - замети і ковзання на вкритій льодом, за рахунок особливої конструкції бічній частині покришки.

Структура гуми має оптимальну кількість ламелей, що підвищує зносостійкість продукту Winguard Ice в режимі посиленої експлуатації. Представлені фрикційні шини однаково добре справляються з шляхах під час сніжної масою або з істотно зниженими температурами повітря. Ламелі покришки виконані у формі зигзагів, що показали свою ефективність під час тестових випробувань.

Гумова суміш Roadstone Winguard Ice

Формула гумової суміші радіальної шини Roadstone Winguard Ice адаптована під максимальне розкриття потенціалу в екстремальній ситуації. Користувачі даної моделі відзначають, що вона не раз допомагала їм запобігаючи відхилення від курсу на високих швидкостях. Каучук і силікон входить до складу гуми відповідає за рівномірний знос, краще «поглинання» нерівностей дороги і як наслідок - зниження шуму.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі