0

Laufenn X-Fit Van LV01 205/65 R16C 107/105T

Код товару: 279566

Наявність: на складі 4 шт.

3 642 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Laufenn
Модель :X-Fit Van LV01
Ширина :205
Профіль :65
Діаметр :16
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :107 (975 кг) / 105 (925 кг)
Тип транспортного засобу :легковантажної
Посилення :C
Країна виробник :Угорщина
Рік виготовлення шин :2023

X-Fit Van LV01

Опис шини Laufenn X-Fit Van LV01


Літня шина Laufenn X-Fit Van LV01 призначена для малотоннажних комерційних автомобілів. Від більшості аналогів вона відрізняється збільшеним експлуатаційним ресурсом, стабільним і надійним поведінкою на будь-якій швидкості, високою ефективністю і на сухих і на мокрих дорогах.

Однією з характерних особливостей даної моделі є підвищена стійкість до аквапланування. Основна заслуга в цьому - трьох дренажних канавок в центральній частині протектора. Кожна з них має значний внутрішній обєм, що дозволяє ефективно осушувати пляма контакту навіть при сильному дощі. Додатково ця властивість посилюється спеціальними канавками в бічних стінках протекторних блоків.

У них також прорізані ламелі, які забезпечують пляма контакту безліччю зчіпних крайок. Розташовуючись під великим кутом щодо напрямку руху, ці протекторні елементи покращують курсову стійкість і тягові властивості на мокрій дорозі.

Ще однією особливістю протектора цієї шини є скошені кути і грані протекторних блоків. Оброблені крайки істотно зменшують рівень шумів і вібрацій без шкоди іншим експлуатаційними властивостями.

Основні особливості Laufenn X-Fit Van LV01

- надійне поведінку в дощових умовах забезпечується відмінною ефективністю трьох дренажних канавок в центрі протектора;
- ламелі в блоках багаторазово збільшують кількість зчіпних крайок, що покращує тягово-зчіпні властивості на слизьких дорогах;
- масивні розміри блоків і малорадіусний профіль протектора збільшують пляма контакту, запобігаючи при цьому нерівномірний знос;
- оброблені особливим чином кромки протекторних блоків зменшують шум і вібрації при русі.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі