0

Continental ContiProContact 255/35 R18 94H XL MO

Код товару: 362929

Наявність: немає на складі

3 151 грн


сума: грн.
Виробник :Continental
Модель :ContiProContact
Ширина :255
Профіль :35
Діаметр :18
Сезон :всесезонна
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :94(670кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Омологація :ПН
Посилення :XL
Рік виготовлення шин :

ContiProContact

Опис шини Continental ContiProContact


Легкова літня шина Continental ContiProContact була спеціально створена знаменитим німецьким виробником для літніх умов. Дана модель випускається більш ніж в 30 типорозмірах, починаючи від 185 / 65R15 і закінчуючи 245 / 45R19, що означає застосовність цієї шини до дуже широкого спектру сучасних легкових автомобілів.

Для даної моделі німецькими шинниками був обраний S- подібний дизайн ненаправленного малюнка протектора шини Continental ContiProContact, що відрізняється декількома цікавими конструктивними рішеннями. Одним з найпомітніших нововведень стала технологія так званих «активних кромок» - PROactive edge Technology. Дана технологія полягає в забезпеченні якомога більшої кількості протекторних ребер, а також їх розташування строго перпендикулярно по відношенню до полотна дороги при будь-яких режимах руху. Це дозволило не тільки поліпшити зчеплення, а й призвело до істотного зниження рівня шуму.

Ще однією інновацією стало застосування технології PROgressive Groove Ramp - прогресуючого нахилу каналів. Дане технічне рішення в особливій закругленою формі водовідвідних каналів. За рахунок цього вдалося забезпечити не тільки більш ефективне відведення води з плями контакту, але істотно підвищити жорсткість протекторних елементів, що, в свою чергу, призвело до поліпшення основних робочих показників.

У цій шині була також застосована технологія контрольованого взаємодії ламелей - Controlled Sipe Interaction, покликаної знизити деформацію протекторних блоків шини. Цього вдалося досягти за рахунок надання ламелей арочної форми. У момент зіткнення з дорожнім полотном ці ламелі блокуються, що призводить до значного збільшення жорсткості протекторних блоків. Це, в свою чергу, призвело до поліпшення оперативності управління та зниження ризику виникнення нерівномірного зносу, що збільшило термін служби шини.

Основні особливості Continental ContiProContact

- Оптимізований S-подібний малюнок протектора забезпечує чудове зчеплення навіть в дуже складних умовах;
- Збільшена кількість ребер протекторних блоків в поєднанні з їх розташуванням строго під прямим кутом забезпечує більш надійне зчеплення і низький рівень шуму в різних режимах руху;
- Оригінальну будову водовідвідних канавок забезпечує більш ефективне видалення води з плями контакту, а також збільшує жорсткість протекторних блоків.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі