0

Опис шини Continental ContiProContact


Легкова літня шина Continental ContiProContact була спеціально створена знаменитим німецьким виробником для літніх умов. Дана модель випускається більш ніж в 30 типорозмірах, починаючи від 185 / 65R15 і закінчуючи 245 / 45R19, що означає застосовність цієї шини до дуже широкого спектру сучасних легкових а...

далі

Опис шини Continental ContiProContact


Легкова літня шина Continental ContiProContact була спеціально створена знаменитим німецьким виробником для літніх умов. Дана модель випускається більш ніж в 30 типорозмірах, починаючи від 185 / 65R15 і закінчуючи 245 / 45R19, що означає застосовність цієї шини до дуже широкого спектру сучасних легкових автомобілів.

Для даної моделі німецькими шинниками був обраний S- подібний дизайн ненаправленного малюнка протектора шини Continental ContiProContact, що відрізняється декількома цікавими конструктивними рішеннями. Одним з найпомітніших нововведень стала технологія так званих «активних кромок» - PROactive edge Technology. Дана технологія полягає в забезпеченні якомога більшої кількості протекторних ребер, а також їх розташування строго перпендикулярно по відношенню до полотна дороги при будь-яких режимах руху. Це дозволило не тільки поліпшити зчеплення, а й призвело до істотного зниження рівня шуму.

Ще однією інновацією стало застосування технології PROgressive Groove Ramp - прогресуючого нахилу каналів. Дане технічне рішення в особливій закругленою формі водовідвідних каналів. За рахунок цього вдалося забезпечити не тільки більш ефективне відведення води з плями контакту, але істотно підвищити жорсткість протекторних елементів, що, в свою чергу, призвело до поліпшення основних робочих показників.

У цій шині була також застосована технологія контрольованого взаємодії ламелей - Controlled Sipe Interaction, покликаної знизити деформацію протекторних блоків шини. Цього вдалося досягти за рахунок надання ламелей арочної форми. У момент зіткнення з дорожнім полотном ці ламелі блокуються, що призводить до значного збільшення жорсткості протекторних блоків. Це, в свою чергу, призвело до поліпшення оперативності управління та зниження ризику виникнення нерівномірного зносу, що збільшило термін служби шини.

Основні особливості Continental ContiProContact

- Оптимізований S-подібний малюнок протектора забезпечує чудове зчеплення навіть в дуже складних умовах;
- Збільшена кількість ребер протекторних блоків в поєднанні з їх розташуванням строго під прямим кутом забезпечує більш надійне зчеплення і низький рівень шуму в різних режимах руху;
- Оригінальну будову водовідвідних канавок забезпечує більш ефективне видалення води з плями контакту, а також збільшує жорсткість протекторних блоків.