0

Tigar Ultra High Performance 255/35 R18 94W XL

Код товару: 340724

Наявність: на складі 4 шт.

3 296 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Tigar
Модель :Ultra High Performance
Ширина :255
Профіль :35
Діаметр :18
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :З (270 км / год)
Індекс навантаження (кг) :94(670кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Сербія
Рік виготовлення шин :2024

Ultra High Performance

Опис шини Tigar Ultra High Performance


Літня шина Tigar Ultra High Performance розроблена для найбільш потужних версій легкових автомобілів різних класів фахівцями компанії Michelin. В її конструкції використовуються технології і матеріали, створені французьким шинним гігантом, що забезпечило високі технічні характеристики.

Асиметричний дизайн протектора

Шина оснащена протектором з асиметричним розташуванням елементів. Ними формується кілька функціональних ділянок. Плечові блоки з зовнішнього боку забезпечують стійкість в поворотах. Розташовані поруч з ним два суцільних поздовжніх ребра надають стабільну поведінку при прямолінійній високошвидкісному русі. Плечові блоки з внутрішньої сторони забезпечують тягово-зчіпні властивості в поздовжньому напрямку, тобто при прискоренні і гальмуванні.

Збільшені розміри плями контакту

Ще однією відмінною рисою покришки є збільшені розміри плями контакту. Вони забезпечуються спеціально підібраною конфігурацією профілю протектора. Він не тільки розширює контактну поверхню, але і надає йому практично прямокутну форму. В результаті покращився не тільки зчеплення, але і його стабільність під впливом поперечних сил прискорення.

Ефективна дренажна система

Навіть на високій швидкості шина демонструє низьку схильність до аквапланування. Вона забезпечується наявністю чотирьох дуже широких поздовжніх дренажних канавок в центральній частині. Їх продуктивність додатково підвищується за рахунок великої пропускної здатності поперечних каналів, які відводять воду за межі протектора.

Основні особливості шини Tigar Ultra High Performance

- асиметричний протектор з декількома функціональними ділянками поліпшує зчеплення при різних режимах руху ;
- широке і прямокутне пляма контакту поліпшує керованість і стійкість до бічних ковзань;
- низький ризик аквапланування на будь-якій швидкості.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі