0

Roadstone NFera AU5 255/35 ZR18 94W XL

Код товару: 283951

Наявність: на складі 8 шт.

3 047 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Roadstone
Модель :NFera AU5
Ширина :255
Профіль :35
Діаметр :18
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :З (270 км / год)
Індекс навантаження (кг) :94(670кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Корея
Рік виготовлення шин :2021

NFera AU5

Опис шини Roadstone NFera AU5


Літня шина Roadstone NFera AU5 розроблена фахівцями південнокорейської компанії Nexen, яка також пропонує цю модель під власним брендом. Призначена для легкових автомобілів і відноситься до категорії UHP, що дозволяє застосовувати її на найбільш потужних і динамічних версіях авто.

Стійкість на будь-якій швидкості

Багато в чому можливість використовувати шину на спортивних версіях легкових автомобілів забезпечується за рахунок дизайну центральній частині протектора. Два з трьох розташованих тут поздовжніх ребра мають складову конструкцію, утримуючи безліч блоків. Їх рухливість обмежена спеціальними перемичками і мінімальним відстанню один від одного. Такий дизайн підвищує курсову стійкість на високій швидкості, а також забезпечує більш точну і швидку передачу бічних прискорень на рульову колонку. В результаті у водія створюється відчуття легкості управління і, як наслідок, повного контролю над автомобілем.

Довговічність

Протектор шини містить велику кількість краплеподібних виїмок. Ці елементи забезпечують більш рівномірний розподіл тепла, це знижує термічний вплив на матеріал протектора. В результаті підвищується його стійкість до зношування, збільшуючи тим самим термін його служби.

Оптимізовані канавки в плечових зонах

Плечові зони протектора містять безліч поперечних канавок. Їх розміри і форма підібрані таким чином, щоб навантаження розподілялося по розташованим тут же блокам більш рівномірно, не порушуючи при цьому їх жорсткості. Це помітно зменшує рівень шуму, покращуючи зчеплення і керованість.

Основні особливості Roadstone NFera AU5

- посилені блоки в центральних ребрах підвищують курсову стійкість;
- спеціальні виїмки зменшують нагрів шини ;
- оптимізовані плечові канавки знижують рівень шуму, покращують зчеплення і керованість.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі