0

Vredestein Wintrac Xtreme S 275/45 R21 110V XL

Код товару: 310154

Наявність: немає на складі

6 180 грн


сума: грн.
Виробник :Vredestein
Модель :Wintrac Xtreme S
Ширина :275
Профіль :45
Діаметр :21
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :110 (1060 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Нідерланди
Рік виготовлення шин :2018

Wintrac Xtreme S

Опис шини Vredestein Wintrac Xtreme S


Зимова нешипована шина Vredestein Wintrac Xtreme S, як і її попередниця без приставки S в назві, призначена для самого широкого спектра сучасних легкових автомобілів. При цьому вона більше підходить для експлуатації при низьких температурах не тільки на засніжених, але і зледенілих покриттях.

Протектор, розроблений спільно з Guigairo

Як і багато інших зимові шини, симетричний спрямований протекторний малюнок є результатом тісної співпраці з італійським дизайнерським ательє Guigairo. Однак на цей раз він зазнав значних змін. Перш за все, це стосується будови центральної частини, що є дуже широке поздовжнє ребро. Воно складається з безлічі окремих блоків, розташованих під значним кутом відносно напрямку руху, формуючи тим самим стреловидное будова центральної частини.

Завдяки такому рішенню, голландським та італійським фахівцям вдалося надати шині цілий ряд важливих якостей. Перш за все, це відмінна курсова стійкість, особливо на слизьких дорогах, а також дуже швидкі реакції на рухи кермом, за що варто дякувати високу стійкість центральної частини протектора до динамічних деформацій.

Крім того, слід зазначити чудові тягово-зчіпні властивості. Їх вдалося домогтися за рахунок спрямування крайок зчеплення стреловидних блоків центральної частини протектора.

Технологія Internal Sipe Locking

Дана зимова модель Vredestein Wintrac Xtreme S є однією з першої, де знайшла застосування технологія Internal Sipe Locking. Вона являє собою дуже просте, але при цьому вельми витончене рішення, що дозволило максимально щільно зафіксувати стінки ламелей між собою. В результаті вдалося не тільки підвищити їх стійкість до деформації, але і значно збільшити їх кількість. Це призвело до того, що пляма контакту шини в будь-який момент часу має в своєму розпорядженні значно більшою кількістю крайок зчеплення, що дозволило істотно підвищити зчеплення на льоду.

При цьому голландські шинники забезпечили шину ламелями двох різних типів - прямими і зигзагоподібними . Прямі ламелі, розташовуються в центральній частині протектора і призначені для забезпечення зчеплення на снігу і льоду.

Що стосується їх звивистих аналогів, то вони знаходяться виключно в плечових зонах. У їх «сферу відповідальності» входить забезпечення стійкості при проходженні поворотів або при скоєнні різких маневрів.

Вдосконалений компаунд

На відміну від попередньої моделі, Wintrac Extreme S отримала гумову суміш, склад якої був настільки змінений , що в пору говорити про новий компаунді. До його складу включили поліпшену суміш полімерів, значно підвищили експлуатаційні якості шини, перш за все зчеплення з будь-яким зимовим покриттям. Крім того, в гумової суміші цієї моделі зявився силан нового покоління, які значно поліпшив стійкість протектора до абразивного зносу.

Основні особливості шини Vredestein Wintrac Xtreme S

- інноваційна технологія Internal Sipe Locking - прямі ламелі в центральній частині забезпечують тягово-зчіпні властивості і короткий гальмівний шлях на снігу і льоду, а звивисті ламелі в плечових зонах дозволяють впевнено маневрувати на слизькому покритті;
- широка центральна частина, що представляє собою єдиний цілісний елемент, забезпечує не тільки відмінне зчеплення , але і точність управління в будь-яких умовах;
- удосконалений склад гумової змести, що включає в себе новітні компоненти, значно поліпшив експлуатаційні якості шини, в тому числі і стійкість до абразивного зносу;
- дві широкі дренажні канавки, відокремлюють центральну частину протектора від його плечових зон, забезпечують шині відмінну стійкість, як до аквапланування, так і слешпленнінгу;
- симетричний направлений малюнок протектора, розроблений спільно з дизайнерським ательє Gugiaro, дозволяє впевнено пересуватися по будь-яким зимових доріг.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі