0

Nokian HAKKA BLACK 2 SUV 275/45 R21 110Y XL

Код товару: 320883

Наявність: на складі 8 шт.

7 013 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Nokian
Модель :HAKKA BLACK 2 SUV
Ширина :275
Профіль :45
Діаметр :21
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :Y (300 км / год)
Індекс навантаження (кг) :110 (1060 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Посилення :XL
Країна виробник :Росія
Рік виготовлення шин :2021

HAKKA BLACK 2 SUV

Опис шини Nokian Hakka Black 2 SUV


Nokian Hakka Black 2 SUV - новинка 2018 року, яка позиціонується як шина для літнього застосування, що відноситься до класу UHP. Модель призначена для установки на позашляховики і кросовери, використовувані в країнах півночі Європи. З цією метою вона оснащена протектором асиметричного типу, який дозволяє створити максимальну безпеку пересування при різних погодних умовах.

За своїм протекторному малюнку шина схожа на модель для легкових автомобілів Nokian Hakka Black 2, але має ряд доповнень. По-перше, це посилений каркас, в якому були використані додаткові волокна арамида. По-друге, це бічні стінки підвищеної міцності. Все це дає можливість застосовувати шину на важких автомобілях, істотно знижуючи ризик розривів і пошкоджень при їзді по різних дорожніх полотен.

Специфіка протекторного малюнка

В даній моделі був застосований асиметричний тип протектора, який забезпечує відразу дві характеристики: поліпшену керованість, що виражається на чуйний відгук на поворот рульового колеса і підвищений комфорт. На зовнішніх шашках протектора розташовуються невеликі насічки, що відповідають за керованість в будь-яких умовах. Внутрішня частина містить блоки, які забезпечують стійкість при прямолінійному русі, в тому числі і по нерівній дорозі.

Hydro Canyon Grooves

Новинка оснащена і системою, що захищає від аквапланування. Йдеться про Hydro Canyon Grooves, яка представляє собою численні конусоподібні канавки, розташовані на центральних ребрах жорсткості. Вони були розроблені за допомогою сучасних компютерних систем, завдяки чому ефективно виконують свої функції. Їх гладка внутрішня поверхня, а також сполуки з великими каналами забезпечує моментальний відведення водних мас, сприяючи збереженню зчеплення з дорожнім полотном. Це позначається і на керованості, зберігаючи її рівень при будь-яких умовах.

Silent Groove

Ще одним нововведенням стала система Silent Groove, що представляє собою особливий дизайн поздовжніх ребер, в яких присутні напівсферичні порожнини. Вони сприяють перенаправлення повітряних потоків, мінімізуючи звукові ефекти. Таким чином досягається максимальний їздовий комфорт, в тому числі і при їзді по нерівній дорозі.
Крім акустичного комфорту дана система знижує рівень нагріву покришки при їзді, тим самим збільшуючи термін служби.

Особливості гумового компаунда

Фінськими розробниками була застосована нова суміш полімерів, молекулярну будову якої відрізняється своєю щільністю. Цей фактор позитивно позначився на стійкості шини до різних ушкоджень, тривалості її ходимості і поліпшення зчіпних якостей.

Основні особливості Nokian Hakka Black 2 SUV

- зниження опору коченню, що знайшло відображення в зменшенні паливних витрат;
- багатошаровий каркас, посилений волокнами арамида;
- нова система захисту від аквапланування Hydro Canyon Grooves;
- високий рівень акустичного комфорту, обумовлений новим компонентом Silent Groove;
- збільшений експлуатаційний період.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі