0

Pirelli Winter Snowsport 205/60 R16 92H

Код товару: 269608

Наявність: немає на складі

3 281 грн


сума: грн.
Виробник :Pirelli
Модель :Winter Snowsport
Ширина :205
Профіль :60
Діаметр :16
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :92 (630 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Рік виготовлення шин :

Winter Snowsport

Опис шини Pirelli Winter Snowsport


Зимову шину Pirelli Winter 210 Snowsport не можна віднести до новинок італійської шинної індустрії. Проте, дана модель як і раніше дає фору значної частини конкурентів, завдяки використаним в її конструкції технологіям і матеріалом. Більшість з цих рішень застосовуються в сучасних шинах від Pirelli, що зайвий раз доводить їх ефективність.

Гарне зчеплення на льоду без шипів

Незважаючи на відсутність шипів, дана модель демонструє непогану продуктивність на льоду і на снігу. У цьому цілком заслуга декількох тисяч ламелей, прорізаних у всіх протекторних блоках. Їх кількість вдалося істотно збільшити за рахунок взаімоблокірующейся конструкції - відкриваючись, блокуються стінки не однієї ламелі, а відразу декількох. Це істотно обмежує рухливість блоку, що позитивно позначається не тільки на зчепленні на льоду, але і на керованості.

Широкі плечові зони

Іншою особливістю цієї шини є дуже широкі плечові зони, в сумі займають близько половини площі її протектора. Дренажними канавками вони розділені на безліч поперечних блоків. При гальмуванні вони разом з ламелями скорочують протяжність гальмівного шляху, а при маневруванні - покращують стійкість і зчеплення.

Компаунд Silica II

Більша частина складу гумової суміші протектора даної моделі - це силика. З її допомогою італійські шинники надали їй еластичність при низьких температурах, а також підвищену стійкість до будь-яких видів зносу. Збільшити частку змісту даного компонента вдалося за рахунок включення до складу компаунда функціональних полімерів.

Основні особливості Pirelli Winter 210 Snowsport

- кілька тисяч взаімоблокірующіхся ламелей повністю компенсують відсутність шипів без шкоди іншим характеристикам, забезпечуючи надійне зчеплення на льоду при спортивної керованості на асфальті;
- широкі плечові блоки з численними ламелями підвищують ефективність гальмування, покращують стійкість при маневруванні;
- гумова суміш із збільшеною за рахунок включення до складу функціональних полімерів частки змісту силики покращує зчіпні властивості на зимових покриттях, забезпечує прекрасну еластичність навіть при сильних морозах.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі