0

Опис шини Pirelli Winter Snowsport


Зимову шину Pirelli Winter 210 Snowsport не можна віднести до новинок італійської шинної індустрії. Проте, дана модель як і раніше дає фору значної частини конкурентів, завдяки використаним в її конструкції технологіям і матеріалом. Більшість з цих рішень застосовуються в сучасних шинах від Pirelli, що зайви...

далі

Опис шини Pirelli Winter Snowsport


Зимову шину Pirelli Winter 210 Snowsport не можна віднести до новинок італійської шинної індустрії. Проте, дана модель як і раніше дає фору значної частини конкурентів, завдяки використаним в її конструкції технологіям і матеріалом. Більшість з цих рішень застосовуються в сучасних шинах від Pirelli, що зайвий раз доводить їх ефективність.

Гарне зчеплення на льоду без шипів

Незважаючи на відсутність шипів, дана модель демонструє непогану продуктивність на льоду і на снігу. У цьому цілком заслуга декількох тисяч ламелей, прорізаних у всіх протекторних блоках. Їх кількість вдалося істотно збільшити за рахунок взаімоблокірующейся конструкції - відкриваючись, блокуються стінки не однієї ламелі, а відразу декількох. Це істотно обмежує рухливість блоку, що позитивно позначається не тільки на зчепленні на льоду, але і на керованості.

Широкі плечові зони

Іншою особливістю цієї шини є дуже широкі плечові зони, в сумі займають близько половини площі її протектора. Дренажними канавками вони розділені на безліч поперечних блоків. При гальмуванні вони разом з ламелями скорочують протяжність гальмівного шляху, а при маневруванні - покращують стійкість і зчеплення.

Компаунд Silica II

Більша частина складу гумової суміші протектора даної моделі - це силика. З її допомогою італійські шинники надали їй еластичність при низьких температурах, а також підвищену стійкість до будь-яких видів зносу. Збільшити частку змісту даного компонента вдалося за рахунок включення до складу компаунда функціональних полімерів.

Основні особливості Pirelli Winter 210 Snowsport

- кілька тисяч взаімоблокірующіхся ламелей повністю компенсують відсутність шипів без шкоди іншим характеристикам, забезпечуючи надійне зчеплення на льоду при спортивної керованості на асфальті;
- широкі плечові блоки з численними ламелями підвищують ефективність гальмування, покращують стійкість при маневруванні;
- гумова суміш із збільшеною за рахунок включення до складу функціональних полімерів частки змісту силики покращує зчіпні властивості на зимових покриттях, забезпечує прекрасну еластичність навіть при сильних морозах.