0

Goodyear UltraGrip 8 Performance 205/60 R16 92H FP *

Код товару: 409710

Наявність: на складі 8 шт.

4 028 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Goodyear
Модель :UltraGrip 8 Performance
Ширина :205
Профіль :60
Діаметр :16
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :92 (630 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Омологація :*
Країна виробник :Німеччина
Рік виготовлення шин :2022

UltraGrip 8 Performance

Опис шини Goodyear UltraGrip 8 Performance


Зимова нешипована шина Goodyear UltraGrip 8 Performance є гідним спадкоємцем дуже успішної моделі UltraGrip 7, яка до недавнього часу користувалася величезною популярністю у автоаматорів країн Північної Європи. Дана модель випускається більш ніж трьох десятках типорозмірах з посадковим розміром від 15 до 19 дюймів. Про високі технічні характеристики цієї шини свідчать дуже високі для даної категорії швидкісні індекси H і V, які присвоєні даній моделі.

Як і у попередньої моделі, протектор шини UltraGrip 8 Performance побудований в повній відповідності з однією з найвідоміших технологій компанії V-TRED. Під цією назвою ховається V-подібний дизайн спрямованого симетричного малюнка протектора. Дана схема розташування протекторних елементів забезпечила шині масу переваг, особливо на слизьких поверхнях.

Зокрема, вдалося забезпечити більшу площу плями контакту, забезпечивши при цьому стабільність її розмірів незалежно від режиму руху та характеру дорожнього полотна. Це дозволило досягти чудових показників зчеплення і керованості в будь-яких умовах. Крім того, V-подібний рисунок протектора найбільш ефективно справляється з відведенням із зони контакту води і талого снігу, що дозволяє впевнено пересуватися навіть в найнесприятливіших умовах. Ще однією перевагою даного будови протектора є знижене опір кочення, що зробило позитивний вплив на показники паливної економічності.

Однак в шині Goodyear UltraGrip 8 Performance була застосована технологія, якої була позбавлена минула модель. Йдеться про революційну, на думку цього північноамериканського виробника, технології 3D-BIS. Технологія тривимірної системи взаємного блокування блоків протектора дозволила істотно збільшити кількість ламелей, а значить отримати додатково безліч гострих кромок зачеплення. За рахунок них вдалося значно поліпшити зчеплення на снігу і льоду. Як відомо, ламелі являють собою глибокі прорізи, зроблені в блоках протектора. У цій шині стінки ламелей мають безліч опуклостей, які стикаючись між собою під час руху, фіксуються у відповідних виїмках на протилежній стінці ламелі. Завдяки цьому, в момент зіткнення шини з дорожнім полотном блоки протектора знаходять додаткову жорсткість, за рахунок чого покращився зчеплення і керованість на сухій дорозі.

Для збереження основних експлуатаційних якостей шини в теплу погоду була застосована спеціальна технологія Cool Cushion . Вона полягає в тому, що під протектором розміщений додатковий шар, який сприяє більш ефективному відведенню тепла. Це охороняє гумову суміш від згубного впливу високої температури.

Ще одним нововведенням стала гумова суміш нового покоління. До її складу відрізняється поєднанням функціональних полімерів і кремнійвміщуваних компонента силики. За рахунок нового складу гумової суміші, шина демонструє прекрасну еластичність при низьких температурах навколишнього середовища, що істотно поліпшило зчеплення, особливо зі слизьким покриттям. Крім того, значно зросла стійкість протектора до стирання, що благотворно позначилося на тривалості служби шини.

Основні особливості шини Goodyear UltraGrip 8 Performance

- Технологія V-TRED дозволила створити унікальний V-подібний дизайн симетричного спрямованого малюнка протектора, що забезпечує чудове зчеплення на різних типах поверхні;
- Інноваційна технологія 3D-BIS, завдяки якій вдалося значно збільшити кількість ламелей, що дозволили поліпшити зчеплення з засніженими і обмерзлих покриттям;
- Гумова суміш нового покоління на основі полімерів і силики забезпечує прекрасну еластичність при низьких температурах, стійкість протектора до стирання, чудове зчеплення на снігу і льоду;
- Додатковий шар під протектором Cool Cushion за рахунок більш ефективного відводу тепла охороняє шину від негативного впливу високої температури.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі