0

Ovation VI-782AS 155/70 R13 75T

Код товару: 337615

Наявність: немає на складі

943 грн


сума: грн.
Виробник :Ovation
Модель :VI-782AS
Ширина :155
Профіль :70
Діаметр :13
Сезон :всесезонна
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :75 (387 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :2021

VI-782AS

Опис шини Ovation VI-782AS


Шина Ovation VI-782AS призначена для компактних і середньорозмірних автомобілів. Характеризується поліпшеними зчіпними властивостями на слизькому покритті, їздовим і акустичним комфортом, тривалим терміном служби.

«Демісезонний» протекторний малюнок

Шина розроблялася для західно- та центрально-європейських країн, зима в яких характеризується нестійким сніговим покривом. Саме цим обумовлений вибір розробників на користь симетричного ненаправленного протекторного малюнка з великою кількістю блоків. Ці елементи, володіючи масивними розмірами, надають шині стабільність при високошвидкісному русі і ефективність на засніженому покритті.

Z-образні ламелі

Протекторний малюнок характеризується наявністю численних ламелей. Ці елементи мають Z-подібну форму, яка забезпечує їм багатофункціональність. За рахунок оригінальної конфігурації ламелей блоки, в яких вони прорізані, рухливі в певних межах. Контрольована таким чином деформація з одного боку збільшує пляму контакту, а з іншого - розподіляє зовнішнє навантаження по ньому з більш високою рівномірністю. В результаті покращується кілька важливих експлуатаційних властивостей шини. Перш за все, це стабільність зчіпних властивостей при безперервній зміні характеристик дорожнього покриття і режиму руху. Крім того, таке рішення істотно сповільнює темпи зносу протектора, збільшуючи експлуатаційний ресурс шини.
Z-образні ламелі також покращують поздовжні тягово-зчіпні властивості на слизькому покритті. Сформовані ними зчіпні кромки розташовуються поперечно, забезпечуючи шині ефективність при прискоренні гальмуванні.

Стійкість до аквапланування

Більшість дренажних канавок відрізняється збільшеними розмірами. Великі внутрішні розміри цих елементів дозволяють протектору інтенсивно відводити від плями контакту воду, перешкоджаючи ефекту слешпленнінга.

Основні особливості Ovation VI-782AS

- протекторний малюнок забезпечує ефективність на слизькому від води і снігу покритті;
- численні Z-образні ламелі покращують зчеплення в складних погодних умовах, збільшують пляма контакту, перешкоджають зносу;
- широкі дренажні канавки інтенсивно відводять не тільки воду, але і її суміш зі снігом і дорожніми реагентами.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі