0

Kormoran VanPro B2 225/70 R15C 112/110R

Код товару: 262043

Наявність: немає на складі

3 510 грн


сума: грн.
Виробник :Kormoran
Модель :VanPro B2
Ширина :225
Профіль :70
Діаметр :15
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :R (170 км / год)
Індекс навантаження (кг) :112 (1120 кг) / 110 (1060 кг)
Тип транспортного засобу :легковантажної
Посилення :C
Країна виробник :Сербія
Рік виготовлення шин :2022

VanPro B2

Опис шини Kormoran VanPro B2


Літня шина Kormoran VanPro B2 спроектована спеціально для малотоннажних комерційних автомобілів. В її конструкції застосовуються технології і матеріали, розроблені шинним концерном Michelin. Польський бренд належить французькому виробнику, який пропонує під ним якісну, але при цьому доступну продукцію.

Відмінна продуктивність в будь-яких умовах

Однією їх характерних рис моделі є підвищена ефективність на будь-якому покритті. Це забезпечується кількома конструктивними особливостями. Однією з них є протектор зі збільшеним вмістом зчіпних крайок. Вони формуються не тільки численними блоками, але і прорізаними в них ламелями. Тут застосовуються кілька видів цих елементів.

У центральній частині розташовуються хвилеподібні ламелі. Така форма дозволяє їм виконувати кілька функцій. Крім утворення додаткових кромок зчеплення це обмеження рухливості блоків. Цим підвищується їх стійкість до деформації, що, в свою чергу, покращує стабільність при русі на великій швидкості.

У плечових зонах використовуються хрестоподібні ламелі. Вони також багатофункціональні. Завдяки своїй конфігурації ці протекторні елементи покращують ефективність роботи протектора при прискоренні, уповільненні, а також і при виконанні маневрів і проходження поворотів. Хрестоподібні канавки збільшують площу контакту плечових блоків з дорожньою поверхнею. Це помітно покращує зчіпні властивості на сухому покритті.

Ефективність на сільських дорогах

Шина оснащена протектором з досить відкритим дизайном, що містить безліч окремих елементів. Всі вони мають багатокутну форму, що ще більше збільшує кількість крайок в зоні контакту. Також варто відзначити значну ширину і глибину дренажних канавок. Це дозволяє протектору дуже ефективно чіплятися за грунтове і камянисте покриття і інтенсивно самоочищатися.

Ще однією важливою перевагою шини при її використанні поза дорогами з твердим покриттям є дизайн плечових блоків. Їх поверхню, яка виходить на боковини, має спеціальний виступ. Він формує протяжну вертикальну грань, яка дуже допомагає шині при русі по грунтових покриттях з високим вмістом вологи.

Підвищена міцність

Будучи призначеної для малотоннажної комерційної техніки шина містить рішення, що найчастіше застосовуються в моделях для вантажних автомобілів. Одним з них є суцільнометалевий брекер. Він істотно збільшує несучу здатність покришки і захищає протектор від нерівномірного зносу, забезпечуючи оптимальний розподіл зовнішньої навантаження.

Основні особливості Kormoran VanPro B2

- розроблена для комерційних автомобілів, часто експлуатованих поза дорогами з твердим покриттям;
- поліпшена продуктивність на мокрому покритті завдяки численним ламелей і дренажним канавкам;
- висока надійність забезпечується посиленою конструкцією брекера;
- упевнена поведінка на грунтових покриттях досягається численними вертикальними крайками зчеплення плечових блоків.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі