0

Continental ContiVanContact 100 225/70 R15C 112/110R PR8

Код товару: 301851

Наявність: на складі 12 шт.

5 101 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Continental
Модель :ContiVanContact 100
Ширина :225
Профіль :70
Діаметр :15
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :R (170 км / год)
Індекс навантаження (кг) :112 (1120 кг) / 110 (1060 кг)
Тип транспортного засобу :легковантажної
Посилення :C
Країна виробник :Словаччина
Рік виготовлення шин :2024

ContiVanContact 100

Опис шини Continental ContiVanContact 100


Без сумніву, що при створенні комерційної шини Continental ContiVanContact 100 німецькі шинники враховували непрості умови нашої країни. Адже ця недавно представлена модель одна з небагатьох має на рідкість універсальними характеристиками, починаючи від чудовою пристосованості до експлуатації на дорогах поганої якості і закінчуючи дуже тривалим терміном служби.

Високий рівень надійності

Лише лічені одиниці моделей , призначених для експлуатації на легких вантажівках і мікроавтобусах, зможуть зрівнятися з цією німецької шиною по надійності і терміну експлуатації. Цього вдалося домогтися, застосувавши практично весь арсенал технічних засобів, що дозволяють захистити шину Continental ContiVanContact 100 від агресивного впливу зовнішнього середовища. Перш за все, фахівці німецької компанії посилили її каркас, додавши кілька нових шарів. Крім цього, ними були посилені боковини, де зявилася додаткова смуга, відмінно справляється з стиранням про бордюрний камінь.

Прекрасні показники паливної економічності

Як відомо, показники паливної економічності в основному залежать від опору кочення, яке в ідеалі має бути мінімальним. В даному випадку справа йде саме так. У порівнянні з попередньою моделлю фахівцям німецького шинного гіганта вдалося ще більше поліпшити цей показник. Поліпшення було досягнуто за рахунок зниження ваги і зменшення числа окремих протекторних елементів.

Прекрасна застосовність

Вже з самого початку продажів дана модель стала пропонуватися в 14 типорозмірах для коліс з посадковим діаметром 14, 15 або 16 дюймів. При цьому несуча здатність варіюється в дуже широких межах, досягаючи для деяких размерностей 1215 кг (на одну шину). В результаті ця модель може бути встановлена практично на будь-який сучасний комерційний автомобіль невеликої вантажопідйомності, позбавляючи власників багатьох з них від пошуку підходящої шини.

Основні особливості шини Continental ContiVanContact 100

- чудова ефективність, завдяки тривалому терміну служби і досить низької вартості;
- симетричний ненаправленої малюнок протектора відмінно підходить для експлуатації на різних типах покриття, включаючи польові дороги;
- низький опір кочення, завдяки зменшеному числу окремих протекторних елементів і високою деформационной стійкості всієї шини , а також її невеликій вазі;
- легкий, але дуже міцний каркас в поєднанні з оптимальним розподілом ваги по плямі контакту забезпечує високі показники вантажопідйомності (до 1215 кг на шину).

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі