0

Goodyear UltraGrip Ice Arctic SUV 245/70 R16 111T XL (шип)

Код товару: 335124

Наявність: на складі 5 шт.

6 123 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Goodyear
Модель :UltraGrip Ice Arctic SUV
Ширина :245
Профіль :70
Діаметр :16
Сезон :зимова
Шиповка :шип
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :111 (1090 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Посилення :XL
Країна виробник :Німеччина
Рік виготовлення шин :2023

UltraGrip Ice Arctic SUV

Опис шини Goodyear UltraGrip Ice Arctic SUV


Зимова шипована шина Goodyear UltraGrip Ice Arctic SUV є однією з новітніх розробок північноамериканського гіганта, що надійшла в продаж зовсім недавно. Дана модель призначена для кросоверів і позашляховиків, що експлуатуються в суворих кліматичних країнах Скандинавії і північних регіонів Росії, а також інших областей, де температура повітря взимку опускається до тридцятиградусних відміток.

Технологія Multicontrol Ice

Як і версія, призначена для звичайних легкових автомобілів, дана модель була розроблена з використанням технології Multicontrol Ice, яка отримала цілий ряд змін, повязаних з необхідністю врахування більш значну вагу сучасних позашляховиків. Однак суть даного технологічного рішення не змінилася - це як і раніше сталеві шипи з широкою твердосплавних сплавляння і оптимізована схема їх розташування на протекторі. Відмінністю від оригінальної версії є змінена форма підстави шипів з більш широкою задньою крайкою, завдяки чому досягається висока ефективність при уповільненні. При цьому оптимізована схема розподілу шипів по протектору забезпечує більш надійне зчеплення на льоду, а також зниження генерується ними шуму.

Поліпшені показники зчеплення на снігу

Як відомо, зимові дороги це не тільки лід, але і сніг і сльота. Прекрасні зчіпні властивості на таких типах дорожнього покриття є однією з «фірмових» рис практично будь-якої зимової шини від Goodyear протягом вже декількох десятиліть. UltraGrip Ice Arctic SUV також володіє цими здібностями.

Багато в чому це заслуга оригінального V-образного дизайну симетричного спрямованого малюнка протектора. Його відмінною рисою є відсутність поздовжніх ребер, які поступилися місцем сходящимся в центрі групам масивних чотирикутних блокам. У процесі руху вони формують значну кількість дуже довгих поперечних крайок, завдяки яким шина демонструє чудові тягово-зчіпні властивості на снігу в поздовжньому напрямку.

Пилкоподібний дизайн плечових зон

Ще одним нововведенням даної моделі є пилкоподібний дизайн плечових зон. Він формується за рахунок тих же вищезгаданих груп блоків, що сходяться в центральній частині протекторного малюнка. У процесі руху ця частина протектора ефективно захоплює сніг, який потім залишає його межі через канавки, розташовані між блоками. Це забезпечує шині Goodyear UltraGrip Ice Arctic SUV не тільки короткий гальмівний шлях на битій снігу, а й чудову прохідність на ділянках з глибоким сніговим покривом.

Підвищена щільність ламелей

Крім шипів зчеплення на обледенілій дорозі забезпечують численні ламелі. У порівнянні з попередньою моделлю їх кількість була значно збільшено за рахунок оригінальної конструкції. У момент зіткнення з поверхнею дорожнього полотна ламелі розкриваються, утворюючи безліч крайок зчеплення. При цьому їх стінки завдяки своїй складній багатокутної формі щільно фіксуються між собою за кількома напрямками, значно збільшуючи жорсткість блоків, що найсприятливішим чином позначається на керованості при русі по асфальту або укотив.

Сілікосодержащая гумова суміш

Значна частина зчіпних властивостей будь-якої шини забезпечується не її протекторний малюнком, а гумовою сумішшю. При розробці даної моделі цього було приділено велику увагу. Результатом кропіткої роботи стала гумова суміш, яка містить цілий ряд новітніх компонентів, включаючи силіку нового покоління. У поєднанні з передовими технологіями виробництва це дозволило надати протектору здатність зберігати на оптимальному рівні еластичність в дуже широкому температурному діапазоні. У свою чергу, дана особливість дозволяє шині демонструвати виняткову стабільність зчіпних властивостей при будь-яких погодних умовах.

Основні особливості шини Goodyear UltraGrip Ice Arctic SUV

- чудові зчіпні властивості на будь-якій зимовій дорозі незалежно від погодних умов завдяки оптимізованому симетричного спрямованому малюнку протектора з оригінальним V-подібним дизайном;
- відмінна ефективність при прискоренні і гальмуванні на битій снігу завдяки великій кількості дуже довгих поперечних крайок, що формуються численними прямокутними блоками;
- технологія Multicontrol Ice забезпечує неперевершене зчеплення на льоду за рахунок оптимізованої форми шипів і схеми їх розміщення на протекторі;
- висока стійкість до аквапланування і слешпленнінгу завдяки дуже протяжним широким дренажним канавкам, розташованим під значним кутом проти ходу руху;
- оптимальний рівень еластичності в дуже широкому діа пазоне температур забезпечується гумовою сумішшю протектора, складеної з новітніх матеріалів і виготовленої за допомогою самих передових технологій.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі