0

Ecovision VI-286AT 245/70 R16 107T

Код товару: 312409

Наявність: на складі 4 шт.

3 801 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Ecovision
Модель :VI-286AT
Ширина :245
Профіль :70
Діаметр :16
Сезон :всесезонна
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :107 (975 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :2023

VI-286AT

Опис шини Ovation Ecovision VI-286AT


При створенні шини для позашляховиків Ovation Ecovision VI-286AT її розробники черпали натхнення у своїх японських колег. І це було не сліпе копіювання, а творче переосмислення одних з найбільш ефективних технічних рішень. Саме з цієї причини дана модель характеризується цілою низкою вигідних якостей. Перш за все, це універсальність в застосуванні, обумовлена хорошою продуктивністю на будь-яких покриттях і можливістю використання протягом всього року.

Налагоджений будь-яких дорогах протекторний малюнок

Абревіатура AT в назві цієї шини розшифровується, як All Terrain. Можливість впевнено пересуватися на будь-якому дорожньому покритті забезпечується багато в чому завдяки малюнку її протектора. Його відрізняє відкритий ненаправленої симетричний дизайн. Він має чіткий поділ на кілька функціональних ділянок - центральну частину і дві плечові зони. Кожен з них призначений для забезпечення певних технічних характеристик.

Найбільш показовими в цьому плані є плечові зони. Вони містять безліч поперечних блоків, віддалених один від одного на значній відстані. Такий дизайн забезпечує шині непогані тягові характеристики на грунтових покриттях зі зниженою несучою здатністю, а також в снігу.

Можливості експлуатації

Дана модель позиціонується виробником, як всесезонна, тобто придатна для використання і влітку і взимку. Ця можливість забезпечується за рахунок компаунда, що залишається еластичним при низьких температурах, а також завдяки численним ламелей. Ці елементи за своєю ефективністю мало в чому поступаються шпильок.

Основні особливості Ovation Ecovision VI-286AT

- універсальний протектор добре пристосований для будь-яких видів дорожнього покриття;
- можливість експлуатації протягом всього року завдяки еластичному компаунду і безлічі ламелей.


Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі