0

Goodride SW612 185/75 R16C 104/102Q

Код товару: 317035

Наявність: немає на складі

1 657 грн


сума: грн.
Виробник :Goodride
Модель :SW612
Ширина :185
Профіль :75
Діаметр :16
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :Q (160 км / год)
Індекс навантаження (кг) :104 (900 кг) / 102 (850 кг)
Тип транспортного засобу :легковантажної
Посилення :C
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :2019

SW612

Опис шини Goodride SW612


В даний час компанією Goodride Tires випускається всього лише три зимові шини, з яких одна призначена для малотоннажної комерційної техніки. Нею є Goodride SW612. Як і інші дві моделі, вона була розроблена європейськими фахівцями, що вкрай позитивно позначилося на ряді експлуатаційних характеристик, перш за все, зчепленні і керованості на слизьких поверхнях. Домогтися цього вдалося, завдяки оптимізованому дизайну протектора і деяких особливостей каркаса.

Хороша курсова стійкість

Чотири поздовжніх ребра, складених з безлічі окремих блоків, повідомляють шині непогану курсову стійкість при русі на будь-якій швидкості. Додаткова стійкість до бічних ковзань забезпечується за рахунок численних ламелей, прорізаних в блоках, які розташовані в центральній частині протектора. Вони мають значний нахил відносно напрямку руху, створюючи при контакті з дорогою безліч додаткових крайок зчеплення.

Чудові поздовжні тягово-зчіпні властивості

Оснащуючи шину протектором з відкритим дизайном, її розробники прагнули забезпечити їй максимальні поздовжні тягово-зчіпні властивості, особливо на снігу. Він містить велику кількість відносно невеликих блоків, які в процесі руху утворюють безліч зчіпних крайок. За рахунок істотної глибини протектора ефективність їх роботи на снігу знаходиться на дуже високому рівні, що надає шині впевненість при русі по зимових дорогах.

Основні особливості шини Goodride SW612

- чудові поздовжні тягово-зчіпні властивості за рахунок відкритого дизайну протектора, що містить безліч поперечних крайок зчеплення;
- посилений дизайн плечових зон оптимізує розподіл тиску по плямі контакту, забезпечує стійкість при маневруванні;
- надійне зчеплення на льоду, завдяки різноспрямовано розташованим ламелям.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі