0

Росава Бц-24 185/75 R16C 104/102N

Код товару: 261796

Наявність: на складі 6 шт.

2 501 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Росава
Модель :Бц-24
Ширина :185
Профіль :75
Діаметр :16
Сезон :всесезонна
Індекс швидкості (км / год) :N (140 км / год)
Індекс навантаження (кг) :104 (900 кг) / 102 (850 кг)
Тип транспортного засобу :легковантажної
Посилення :C
Країна виробник :Україна
Рік виготовлення шин :2024

Бц-24

Опис шини Росава Бц-24


Конструкція легковий шини Росава Бц-24 багато в чому заснована на технічних рішеннях, розроблених ще за часів існування Радянського Союзу. Незважаючи на давність цих розробок, вони додають даній моделі універсальні характеристики, що дозволяють експлуатувати її не тільки влітку, а й взимку. Це також є одним з ознак «радянської спадщини», в якому поняття зимових шин просто відсутня. У ті часи в СРСР взимку використовували всесезонні шини.

Універсальний протектор

Можливість експлуатації даної моделі не тільки влітку, а й взимку багато в чому забезпечується за рахунок ряду особливостей в дизайні її протектора. Ключовий з них є підвищений вміст зчіпних крайок. Велика їх частина утворюється не блоками, а прорізаними в них ламелями. При цьому дані протекторні елементи мають багатофункціональністю. Утворені ними кромки зчеплення на мокрих дорогах відводять воду від плями контакту в одну з довколишніх дренажних канавок, що поліпшує стійкість протектора до аквапланування.

Ще однією особливістю цього протектора є хвилеподібна форма поперечних крайок блоків. Це робить більш ефективними на снігу, істотно підвищуючи зчеплення шини на таких видах покриття. У звязку з цим не можна не відзначити хрестоподібні канавки в плечових зонах. Утримуючи сніг, вони покращують зчеплення на засніжених дорогах.

Підвищена прохідність

Як «вишеньки на торті» в плані зчеплення на снігу виступають плечові зони протектора цієї шини. Вони містять безліч масивних і високих блоків, віддалених один від одного на значній відстані. Такий дизайн помітно покращує прохідність шини по глибокому снігу.

Основні особливості шини Росава Бц-24

- універсальні характеристики, як на літніх, так і на зимових покриттях завдяки оптимізованому дизайну протекторного малюнка;
- численні блоки з прорізаними в них ламелями підвищують зчіпні властивості на слизьких дорогах;
- поліпшене зчеплення на снігу завдяки хрестоподібним канавок і масивним високим блокам в плечових зонах.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі