0

Gripmax Stature H/T 295/40 R21 111W XL

Код товару: 299775

Наявність: немає на складі

3 789 грн


сума: грн.
Виробник :Gripmax
Модель :Stature H/T
Ширина :295
Профіль :40
Діаметр :21
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :З (270 км / год)
Індекс навантаження (кг) :111 (1090 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Посилення :XL
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :2020

Stature H/T

Опис шини Gripmax Stature H / T


Будучи призначеної для позашляховиків і кросоверів, літня шина Gripmax Stature H / T мало чим може допомогти на бездоріжжі. Це цілком зрозуміло, якщо врахувати значення використаної в її назві абревіатури H / T. Вона складена з великих літер словосполучення High Terrain, що в автомобільній термінології означає асфальтовані дороги. Саме на них дана модель демонструє всі свої переваги.

Спортивна керованість

Все без виключення елементи асиметричного протекторного малюнка цієї шини відрізняються масивними розмірами. Це в повній мірі стосується і центрального поздовжнього ребра, яке, до всього іншого, має нерозривний конструкцію. Маючи дуже високу стійкість до безперервного впливу динамічної деформації, воно забезпечує водія підвищеною точністю в управлінні автомобілем, а крім того, відмінну стабільність і надійність при русі на великій швидкості.

Стійкість при маневруванні

Дана модель відрізняється дуже великими розмірами плями контакту. Його геометричні показники залишаються незмінними навіть при сильному впливі бічних сил прискорення. Дана особливість забезпечується за рахунок відразу декількох технічних рішень. Одним з них є значна ширина і поперечне розташування блоків в плечових зонах протектора. Крім того, його профіль в бічній проекції є многорадіусним, що в поєднанні з жорсткістю протекторних елементів дозволяє зберігати незмінною розміри і форму плями контакту, забезпечуючи тим самим підвищену стійкість і стабільність зчіпних властивостей при маневруванні.

Основні особливості Gripmax Stature H / T

- широке нерозривне ребро в центрі покращує стабільність на великій швидкості, підвищує точність в управлінні, знижує нерівномірний знос і опір коченню;
- великі розміри і сталість форм плями контакту покращує стійкість і зчіпні властивості при маневруванні.


Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі